Menu
 

Babītes un Mārupes volejbolistes Nacionālās līgas pamatturnīrā finišē divās pirmajās vietās

  • Autors:  Apriņķis.lv
Babītes un Mārupes volejbolistes Nacionālās līgas pamatturnīrā finišē divās pirmajās vietās Foto - nacionalaliga.lv

Noslēdzies Nacionālās līgas pamatturnīrs dāmu volejbola komandām. Pirmo vietu un ceļazīmi uz pusfinālu jau iepriekš bija nodrošinājušas sporta kluba “Babīte” volejbolistes. Savukārt Mārupes sporta centra komanda ar divām uzvarām pēdējās spēlēs ieguva otro vietu.

Mārupietes regulārās sezonas pēdējos mačus sestdien izvadīja Gulbenē. Vispirms viņas ar 3:0 (17, 18, 20) pārliecinoši pieveica mājinieces volejbola kluba “Gulbene” spēlētājas, bet uzreiz pēc tam četros setos pārspēja Rīgas Stradiņa universitātes un Minusas volejbola skolas vienību 3:1 (20, 19, -21, 16). Pirmajā spēlē rezultatīvākās uzvarētājām bija Agija Sidorova (18 punkti) un Monta Urbāne (12), otrajā – Marta Ozoliņa (23) u M.Urbāne (17).

Pamatturnīru Mārupes volejbolistes pabeidza ar astoņām uzvarām 12 spēlēs un 23 punktiem. Tāda pati bilance bija arī Latvijas Universitātes komandai, taču labāki papildrādītāji bija Mārupes komandai. Ceturtdaļfinālā viņas tiksies ar pēdējā septītajā vietā palikušajām gulbenietēm.

SK “Babīte” volejbolistēm pēc uzvarām deviņās no pirmajām desmit spēlēm pat neveiksmes pēdējos mačos savā laukumā Piņķos vairs nevarēja atņemt pirmo vietu. Sestdien mājinieces vispirms ar 0:3 (-24, -18, -21) piekāpās Latvijas Universitātes studentēm (Liene Šimkusei 15 punktu), bet pēc tam ar 1:3 (-19, 12, -20, 19) zaudēja arī Latvijas Lauksaimniecības universitātes volejbolistēm (L.Šimkusei 17, Līvai Brīvulei 15 p.).

Regulāro sezonu Babītes komanda noslēdz ar deviņām uzvarām, trim zaudējumiem un 28 punktiem un nu var gaidīt pretinieces pusfinālā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.