Menu
 

Ādažu sporta skolas džudistiem 17 medaļas starptautiskā turnīrā Izraēlā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Telavivā notikušajā starptautiskajā sambo un džudo čempionātā “Nerush Cup International Championship”, kur piedalījās vairāk nekā tūkstoš dalībnieku no 24 valstīm, Ādažu bērnu un jaunatnes sporta skolas audzēkņi trenera Leonīda Kuzņecova vadībā izcīnījuši 17 godalgas.

Sacensībās piedalījās 14 Ādažu sporta skolas audzēkņi vecuma grupās no 10 līdz 18 gadiem un izcīnīja sešas 1.vietas (V.Alksne, E.Jevstignejeva, A.Rižovs, U.Usmanovs), deviņas 2.vietas (V.Pūcītis, R.Alksnis, K.Gailītis, F.Štrauss, A.Usmanova, K.Struka), divas 3.vietas (A.Kulakovs, E.Ribena).

“Esmu gandarīts par sasniegtajiem rezultātiem. Šādas sacensības, kur konkurentiem ir liela pieredze un jau augsti sasniegumi, dod mūsu bērniem pārliecību par saviem spēkiem un starptautisku pieredzi. Īpaši austrumu valstu pārstāvji mūsu sportistiem iemāca cīnīties ar lielu degsmi, kas rezultātā sniedz nopietnu motivāciju turpmākajai attīstībai,” rezultātus komentēja treneris Leonīds Kuzņecovs.

“Noteikti neapstāsimies pie sasniegtā, turpināsim mērķtiecīgi trenēties, lai uzlabotu savus rezultātus un stiprinātu pārliecību, ka sambo ir dzīves ceļš, bet džudo pilnīgi noteikti ir vairāk nekā tikai sports. Vēlos pateikties visiem sportistiem, atbalstītājiem un līdzjutējiem, īpaši – bērnu vecākiem.”

Ādažu sportisti šāda veida sacensības apmeklēja pirmo reizi, pateicoties Izraēlas  olimpiskās vienības galvenā trenera Pāvela Musina ielūgumam. Izraēlā džudo sporta veids ir ļoti populārs, ar to nodarbojas ļoti daudz jauniešu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.