Menu
 

Rīgas florbola čempionātā "Ikšķile" pārspējusi "Saulkalni", panākums arī "Carnikavai"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - floorball.org Foto - floorball.org

Noslēgumam tuvojas Rīgas atklātā florbola čempionāta otrā posma turnīrs, kurā pirmās trīs vietas šobrīd ieņem klubi no Carnikavas, Salaspils novada Saulkalnes un Ikšķiles.

Divu Pierīgas komandu savstarpējā spēlē otrdien Ikšķilē mājinieki ar 10:6 pārspēja kaimiņus no “Saulkalnes”, kaut arī vēl otrās trešdaļas izskaņā zaudēja 2:6, bet trīs minūtes līdz beigām rezultāts bija neizšķirts 6:6. Galvenie nopelni panākuma kaldināšanā ir Tomam un Alvim Dālēm, kuri divatā guva septiņus vārtus un izdarīja trīs rezultatīvas piespēles. “Saulkalnes” labā divus vārtus iemeta Edmunds Lauva.

FK “Carnikava” florbolisti savā laukumā uzņēma “BRGD/Impar” vienību. Otrās trešdaļas pirmajā minūtē mājinieki jau bija panākuši 3:0 pārsvaru un ne bez pūlēm uzvaru nosargāja, pēdējo golu iemetot tukšos pretiniekus vārtos – 5:3.

Turnīra tabulā kārtu pirms otrā posma beigām FK “Carnikava” ir 11 uzvaras 13 spēlēs un 56 punkti. Divi punkti mazāk ir “Saulkalnei”, kas pēdējā mačā nākampirmdien tiksies tieši ar carnikaviešiem. Trešajā vietā ir FK “Ikšķile” (45 p.), bet sestajā – florbola klubs “Baloži” (15 p.).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.