Menu
 

Baltijas kausa posmā Lelde Gasūna otrā slalomā, Evelīna Gasūna trešā paralēlajā slalomā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - infoski.lv Foto - infoski.lv

pēdējās divās sacensību dienās sekmīgākās no Latvijas sportistiem bija siguldietes māsas Gasūnas – vecākā no viņām Lelde izcīnīja otro vietu slalomā, bet jaunākā Evelīna ierindojās trešajā vietā paralēlajā slalomā.

Baltijas kausa izcīņas sacensībās slalomā, kas vienlaikus bija arī Igaunijas čempionāts, L.Gasūna divu distanču summā par 1,02 sekundēm piekāpās vienīgi uzvarētājai Nellai Korpio no Somijas. Trešā bija Agnese Āboltiņa (+1,46 s), piektā Liene Bondare (+3,13 s), bet Evelīna Gasūna pirmajā braucienā nefinišēja.

Sestdien paralēlā slaloma sacensību kvalifikācijā Evelīna uzrādīja labāko rezultātu, ceturtdaļfinālā uzvarēja Maisu Kivimeki no Somijas, pusfinālā zaudēja vēl vienai somietei Netai Lapalainenai, bet cīņā par trešo vietu pārspēja Lieni Bondari. Lelde Gasūna šajā disciplīnā nestartēja.

Vīru konkurencē Latvijas sportistu rezultāti bija daudz pieticīgāki. Igaunijas čempionātā slalomā labākais no viņiem bija Žaks Gedra, kurš uzvarētājam Jensam Hentinenam zaudēja 1,59 sekundes un ierindojās 13.vietā. Savukārt paralēlajā slalomā vistālāk tika Elvis Opmanis, kurš izslēgšanas turnīrā pārvarēja pirmās divas kārtas, bet zaudēja ceturtdaļfinālā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.