Menu
 

Foto: Pierīgas skolu florbola turnīros uzvar Babītes un Jaunmārupes puiši Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde Foto - Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde

Inčukalnā un Ulbrokā pirmo reizi notikušajos Pierīgas skolu florbola turnīros B vecuma grupas (2003.g.dz.un jaunāki) puišiem vidusskolu konkurencē pirmo vietu izcīnīja Babītes vidusskolas komanda, bet pamatskolu grupā – Jaunmārupes pamatskolas audzēkņi.

Inčukalna sporta kompleksā viena apļa turnīru aizvadīja četru Pierīgas skolu komandas (spēles laiks – 2x10 minūtes). Pārliecinošas uzvaras visās trijās spēlēs izcīnīja Jaunmārupes florbolisti – viņi ar 5:1 pieveica Inčukalna pamatskolu un Carnikavas pamatskolu un ar 8:4 Berģu Mūzikas un mākslas pamatskolu.

Otro vietu ieguva Berģu skolēni, kuri pārspēja inčukalniešus (5:1) un dalīja punktus ar carnikaviešiem (1:1), bet trešo vietu ieguva mājinieki Inčukalna puiši, kuri ar minimālu pārsvaru uzvarēja carnikaviešus (1:0).

Lielu atsaucību florbola turnīrs guva vidusskolu grupā – Ulbrokā bija pulcējušās desmit mācību iestāžu komandas, un turnīrs noritēja divos posmos. Triju apakšgrupu pirmo vietu ieguvēji kvalificējās finālturnīram, kurā sadalīja godalgotās vietas.

Sīvākā cīņa pirmajā posmā noritēja B grupā, kurā spēlēja četras vienības un trim beigās bija pa divām uzvarām un vienam zaudējumam – pēc papildrādītājiem Ādažu Brīvās Valdorfa skolas audzēkņi apsteidza Vangažu vidusskolas un Baldones vidusskolas florbolistus.

Finālturnīrā Babītes vidusskolas skolnieki apakšgrupā gūtajām divām uzvarām pievienoja vēl divas – ar 8:4 apspēlēja ādažniekus un ar 2:0 privātās vidusskolas “Patnis” audzēkņus. Otro vietu ieguva Ādažu BVS komanda, kas sīvā cīņā pagarinājumā pārspēja “Patni” 2:1.

Dalītā 4.-6.vietā turnīru noslēdza apakšgrupu otro vietu ieguvēji Vangažu vidusskolas, Zvejniekciema vidusskolas un Ādažu vidusskolas skolēni, 7.-9.vietā finišēja Baldones vidusskola, Krimuldas vidusskola un Ulbrokas vidusskola, bet 10.vietu noslēdza Ropažu vidusskola, kas palika pēdējā apakšgrupā ar četrām komandām.

Pierīgas skolu sporta spēļu nākamais posms paredzēts 11.aprīlī Baldonē, kur notiks sacensības vieglatlētikas trīscīņā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.