Menu
 

Futbola klubiem uzvaras Olainē un Ķekavā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - SK "Super Nova" Foto - SK "Super Nova"

Panākumus Latvijas futbola pirmās līgas čempionāta otrajā kārtā guvuši klubi ar Pierīgas “pierakstu”. Sestdien otro uzvaru sezonā Olaines stadionā izcīnīja sporta kluba “Super Nova” futbolisti, bet svētdien Ķekavā trīs punktus nopelnīja futbola klubs “Auda”.

SK “Super Nova” tikās ar Rēzeknes futbola akadēmijas audzēkņiem. Notikumiem bagātā cīņā spēles likteni izšķīra pieredzējušā Andreja Perepļotkina realizētais 11 metru soda sitiens 11 minūtes līdz pamatlaika beigām – 1:0. Jāpiezīmē, ka brīdi iepriekš rēzeknieši bija palikuši desmit vīru sastāvā.

“Super Nova” ir tikai viens no diviem pirmās līgas klubiem, kas jauno sezonu sācis ar uzvarām abās pirmajās spēlēs – otrs ir FK “Tukums 2000”.

FK “Auda”, kas pirmajā kārtā nospēlēja neizšķirti ar Smiltenes futbolistiem, sezonas pirmajā mājas spēlē uzņēma Grobiņas sporta centra komandu. Pirmā puslaika vidū sešu minūšu laikā laukuma saimnieki iesita divus vārtus – vispirms precīzs bija japāņu leģionārs Seija Kitano, bet pēc tam pārsvaru dubultoja Mareks Matīss Labanovskis. 63.minūtē Silvestrs Tamenieks panāca 3:0 “Audas” labā, un tikai pašās beigās viesi, palikuši skaitliskā mazākumā, tomēr spēja gūt goda vārtus – 3:1.

Ar četriem punktiem divās spēlēs ķekavieši turnīra tabulā ir dalītā trešajā vietā ar FK “Smiltene” vienību.

Trešajā kārtā 20.aprīlī “Super Nova” Olainē tiksies ar smilteniešiem, bet “Auda” viesos spēlēs ar “Dinamo Rīga”/”Staicele” futbolistiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.