Menu
 

Ķekavas un Ulbrokas jaunie florbolisti – starp labākajiem Latvijā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Florbola savienība Foto - Latvijas Florbola savienība

Piecas godalgotās vietas ķekaviešiem un trīs ulbrokiešiem – tādus panākumus Pierīgas novadu komandas šosezon guvušas nule finišējušajā Latvijas jaunatnes florbola čempionātā. Labāko četriniekos Ķekavas vai Ulbrokas vienības iekļuvušas pilnīgi visu vecuma grupu turnīros gan puišiem, gan meitenēm.

U13 vecuma grupas čempionātā abu Pierīgas novadu florbolisti tikās finālā, un uzvarētāju noskaidrošanai bija nepieciešama pēcspēles metienu sērija – beigās florbola skolas (FS) “Masters”/Ulbrokas spēlētāji ar 5:4 pārspēja “Ķekavas Bulldogs” klubu.

Abu šo klubu komandas uz goda pjedestāla kāpa arī U14 grupas čempionāta laureātu apbalvošanā – “Ķekavas Bulldogs” izcīnīja otro vietu, finālā ar 3:4 piekāpjoties Liepājas “Kuršiem”, bet FS “Masters”/Ulbroka ieņēma trešo vietu.

Vēl vienu čempionu titulu Ulbrokas florbolisti izcīnīja U16 grupas turnīrā, kura finālā viņi ar 6:5 pārspēja vienaudžus no Lielvārdes. “Ķekavas Bulldogs” ierindojās ceturtajā vietā, bet šīs vecuma grupas otrās divīzijas čempionātā triumfēja sporta klubs “Babīte”.

U12 grupas turnīrā ķekavieši izcīnīja bronzas medaļas un ulbrokieši ieņēma ceturto vietu, un vienīgi vecākajā U18 grupā pierīdznieki palika bez medaļām – 4.”Ķekavas Bulldogs”, 5.SK “Babīte” un 6.”SĀC” (Saulkrasti, Ādaži, Carnikava).

Meiteņu turnīros “Ķekavas Bulldogs” florbolistes izcīnīja otrās vietas U16 un U12 vecuma grupās, abas reizes finālā piekāpjoties Kocēnu “Rubenei”/KSS, bet U14 grupā palika ceturtajā vietā.

Četrās jaunākajās vecuma grupās zēniem (no 8 līdz 11 gadu vecumam), kurā vietas oficiāli netiek sadalītas, Pierīgas novadu pārstāvniecība bija vēl ievērojamāka – līdz ar Ķekavas un Ulbrokas komandām pieredzi krāja arī Baložu, Inčukalna, Babītes, Saulkalnes/Salaspils un Saulkrastu (“SAC”) jaunie florbolisti.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.