Menu
 

Foto: BMX sacensībās Mārupē mājiniekiem divas dubultuzvaras un 13 medaļas Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Mārupes BMX klubs Foto - Mārupes BMX klubs

Vairāk nekā 300 dažāda vecuma sportistu piedalījušies “SMScredit.lv” BMX čempionāta trešā posma sacensībās Mārupes BMX kluba trasē Tīrainē. Dalībnieku vidū bija arī vairāk nekā pussimts Mārupes kluba pārstāvju, kuriem izdevās izcīnīt 13 godalgotās vietas, turklāt divās vecuma grupās mārupieši svinēja dubultuzvaras.

Lieliskus panākumus Mārupes BMX braucēji guva B15/16 vecuma grupā. Edvards Emīls Liberts un Mārtiņš Zadraks vinnēja visos priekšbraucienos un pusfinālā, bet finālā mazliet pārāks par komandas biedru bija Edvards, kurš izcīnīja uzvaru.

Pirmo un otro vietu mārupieši dalīja arī B13 grupā, kur finālā Edgars Regzdiņš pārspēja Danielu Ozolu, liecina Latvijas Riteņbraukšanas federācijas informācija. Savukārt B12 grupā, kurā triumfēja Renārs Ruža, trešo vietu ieņēma viņa Mārupes kluba biedrs Adrians Jermakovs.

B10 vecuma grupā, kurā uzvaru svinēja Rūdi Lumiste no Tartu, Mārupes BMC braucēji ieņēma nākamās trīs vietas – aiz uzvarētāja finišēja Kaspars Liepnieks un dvīņubrāļu Ralfs un Markuss Domoracki.

Otrās vietas savās grupās ieņēma Marks Švalkovskis (B7) un Otto Daugavietis (B8), trešās – Noa Laake (B14) un divreiz Kristaps Ezītis (M17 un CR17/29), bet uzreiz aiz goda pjedestāla palika Emīls Regzdiņš (B6), Jorens Dimze (B7) un Mareks Dubinskis (B11).

Jāatgādina, ka BMX čempionāta septītajā sezonā iekļauti septiņi posmi, nākamie paredzēti Burtnieku novadā, Madonā, Smiltenē un Rīgā. Sacensību seriāls orientēts uz bērnu un jaunatnes grupu sportistiem, taču vienlaikus, posmos startēs arī pieaugušo grupu sportisti, tostarp Latvijas izlases sportisti.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.