Menu
 

"Miesnieki" / "Ķekava" regbisti Latvijas čempionāta spēlē atstāj "sausā" "Ežus"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Zigismunds Zālmanis, LRF Foto - Zigismunds Zālmanis, LRF

Valsts čempionvienības "Miesnieki" komanda "Miesnieki"/ "Ķekava" otrdien Latvijas čempionāta spēlē ar rezultātu 48:0 (27:0) sagrāva "LMT-Eži" komandu. Uzvarētājiem piezemējumus veica septiņi dažādi spēlētāji, īpašu prieku komandā izraisīja Jura Šimanovska sniegumam, kurš izcēlās savā dzimšanas dienā, vēsta Latvijas Regbija federācija.

"Kopumā bija labi, ņemot vērā, ka vairāki spēlētāji satraumējušies, bet citiem bija iedota atpūta starp diviem “septītnieka” turnīriem. Līdz ar to bija eksperimentāls sastāvs, daži spēlētāji darbojās pozīcijās, kurās viņi nebija spēlējuši. Paldies pieredzējušajiem par to, ka aizstāja spēlētājus, kuri bija satraumējušies vai atpūtās," citēts "Miesnieki"/ "Ķekava" galvenais treneris Kristaps Andersons.

“Sākumā spēles ritējumu ietekmēja lietus – vairākkārt kļūdījāmies un bumba izkrita uz priekšu. Tomēr vēlāk viss iegāja savās sliedēs. Rezultāts likumsakarīgs. Brīžiem mums bija ļoti laba bumbas kontrole, ļoti labi lēmumi. Var teikt, ka diezgan labi nospēlējām. Visdrīzāk, ka ar šādu pretinieku nevaram sagatavoties Lietuvai, tomēr, kādi pretinieki Latvijā ir, ar tādiem jāspēlē."

Nākamā spēle klasiskajā regbijā "Miesniekiem" būs 3. augustā, kad "Top" līgas ietvaros būs viesos jāspēkojas ar spēcīgo Šauļu "Baltrex" komandu. Šajā turnīrā šosezon sacentīsies četras labākās Lietuvas komandas, kā arī spēcīgākās Latvijas vienības "Miesnieki"/ "Ķekava" un "Garkalne"/ "Livonia". Vēl pirms tam šosestdien Baldonē gaidāms Latvijas čempionāta otrais posms regbijā-7, noskaidrojot, kas varēs celt virs galvas čempionu dēli. Pirmajā posmā pagājušajā nedēļas nogalē triumfēja tieši "Miesnieku" pirmā komanda, atstājot aiz sevis regbija kluba "Livonia" veiksmīgāko sastāvu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.