Menu
 

Svētdiena, 18 Novembris 2018

Rīgas pilī pasniegti valsts augstākie apbalvojumi

Latvijas 100. dzimšanas dienas priekšvakarā, 2018. gada 17. novembrī, svinīgā ceremonijā Rīgas pilī Valsts prezidents Raimonds Vējonis pasniedza valsts augstākos apbalvojumus. Starp apbalvotajiem ir arī mecenāts Visvaldis Dzenis, Siguldas skolotāja Inese Berga, uzņēmuma “Kokaudzētava Baltezers” valdes priekšsēdētājs Varis Kazaks, uzņēmuma “Lāči” īpašnieks Normunds Skauģis un Turaidas muzejrezervāta Kultūrvides nodaļas vadītājs Aivars Irbe.

Lasīt vairāk...

Padomi veselīgākai svētku svinēšanai

Svētku laiks katram no mums ir īpašs, mēs svinam ārpus mājām vai arī satiekamies ģimenes lokā pie lieliski klāta svētku galda. Taču diemžēl bieži vien svētku sajūtu var sabojāt vēdergraizes vai galvassāpes. Kā izvairīties no nepatīkamajām sajūtām, lai pilnvērtīgi izbaudītu svinības?

Lasīt vairāk...

Aptauja Rīgā: Kāds būs jūsu 18. novembra galvenais notikums?

18. novembrī visā Latvijā ar daudz un dažādiem pasākumiem tiek svinēta mūsu valsts simtā jubileja: koncerti – gan par maksu, gan bez, salūti, Klubu nakts, parādes, Valsts prezidenta uzruna… Protams, daudzi cilvēki šo datumu aizvien atzīmē mājās, ģimenes un draugu lokā. Un tomēr – ikvienam no mums šajā dienā droši vien būs kāds viens galvenais pasākums.

Lasīt vairāk...

Latvijas simtgadi atzīmēs teju 40 valstīs

Latvijas Republikas proklamēšanas simtajai gadadienai veltīti sarīkojumi latviešu kopienās notiks vismaz 37 valstīs un 75 pilsētās, kopā veidojot vairāk nekā 100 svētku svinībās visā pasaulē, aģentūrai LETA pastāstīja interneta vietnes "latviesi.com" vadītājs Indulis Bērziņš.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.