Menu
 

Otrdiena, 20 Novembris 2018

Foto: Piešķirti apbalvojumi "Ķekavas novada Goda pilsonis"

17. novembrī valsts svētku pasākumā “Viļņo brīvi Daugaviņa” Ķekavas kultūras namā diviem novadniekiem – Ķekavas pagasta kultūras centra direktorei Vēsmai Ozoliņai un vīru kora “Ķekava” mākslinieciskajam vadītājam Arvīdam Platperam – tika pasniegts apbalvojums “Ķekavas novada Goda pilsonis” par īpašiem nopelniem novada labā. Apbalvojumu pasniedza Ķekavas novada domes priekšsēdētāja Viktorija Baire un priekšsēdētājas pirmais vietnieks Aigars Vītols.

Lasīt vairāk...

VUGD veiks trauksmes sirēnu pārbaudi

Pirmdien, 26. novembrī, no plkst. 10.30 līdz 10.50 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) visā Latvijā uz trim minūtēm iedarbinās trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu civilās trauksmes un apziņošanas sistēmas darbību, kā arī lai konstatētu bojājumus vai traucējumus trauksmes sirēnu darbībā un to skaņas signāla dzirdamībā.

Lasīt vairāk...

Gaidāma starptautiska konference par Inčukalna dabasgāzes krātuves darbību

Lai iepazītos ar starptautisko praksi un diskutētu par Latvijas tirgus situācijai atbilstošu Inčukalna pazemes gāzes krātuves darbības modeli pēc dabasgāzes tirgus atvēršanas, AS “Conexus Baltic Grid” šī gada 22. novembrī rīko starptautisku augsta līmeņa konferenci “Pazemes dabasgāzes krātuves ieguldījums piegādes drošības problēmu risināšanā”.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.