Menu
 

Otrdiena, 27 Novembris 2018

"Realto" piedāvā biroju, ražošanas un noliktavas telpas

"Realto" ir viena no vadošajām nekustamo īpašumu uzņēmumu grupām Latvijā. "Realto" biznesa parku un centru kopējā iznomājamā platība ir ~ 200 000 m2. Biznesa centros telpas savai uzņēmējdarbībai ir atraduši vairāk nekā 750 uzņēmumu, kuri darbojas visdažādākajās nozarēs – gan elektronisko sakaru, gan metālapstrādes, gan pārtikas ražošanas, poligrāfijas, farmācijas un daudzu citu nozaru pārstāvji.

Lasīt vairāk...

LNSO un Goran Gora aicina doties audiālā pastaigā pa mākslas izstādi

Jau šo ceturtdien, 29. novembrī, plkst. 19.00 Lielajā ģildē notiks otrais no četriem cikla “Simfoniskais hits ar Goran Goru” koncertiem, kurā Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris (LNSO) jauniešus iepazīstina ar klasiskās mūzikas hitiem un to autoriem – pasaulslaveniem komponistiem. Koncerts ļaus ielūkoties savā laikā nesaprastā, 19. gs. slavenā krievu komponista Modesta Musorgska dzīvē un doties audiālā pastaigā pa mākslas izstādi, klausoties vienu no klasiskās mūzikas slavenākajiem hitiem – “Izstādes gleznas”.

Lasīt vairāk...

Aptauja Rīgā: Kā vērtējat Alda Gobzema kandidatūru premjera amatam?

Valsts prezidents valdības veidošanu nolēmis uzticēt "KPV LV" politiķim Aldim Gobzemam. Viņš ir otrais nominētais premjera amata kandidāts, kurš mēģina izveidot valdību. Iepriekš prezidents bija uzticējis valdības veidošanu JKP līderim Jānim Bordānam, kuram tas neizdevās. Partija "KPV LV" otrdien uz valdības veidošanas sarunām aicinājusi pārējās piecas tā dēvētās labēji centriskās partijas.

Lasīt vairāk...

Dzintaru koncertzālē gaidāms krāšņs Ziemassvētku festivāls

Jau ceturto gadu no 15. decembra līdz 7. janvārim atjaunotajā vēsturiskajā Dzintaru koncertzālē norisināsies krāšņs Ziemassvētku festivāls. Desmit muzikāli daudzveidīgos koncertos būs iespēja tikties ar Rīgas Doma zēnu kori, Ziemassvētku “Brīnumskapi”, komponistu Jāni Lūsēnu, operdziedātāju Elīnu Šimku, trio “Art-i-Shock”, kori “Latvija” un diriģentu Māri Sirmo, senās mūzikas grupu “Schola Cantorum Riga”, jauno vijolnieku Sergeju Dogadinu un citiem māksliniekiem. Festivāla īpašie viesi – zvanu ansamblis “Arsis” ar programmu “Jaungada rapsodija”.

Lasīt vairāk...

Foto: Siguldā atklāj Latvijas slēpošanas sezonu

  • Publicēts Sports

Otrdien “Fischer” Slēpošanas centrā Siguldā atvērta 1,25 kilometrus garā distanču slēpošanas trase, atklājot slēpošanas sezonu Latvijā. Savukārt sestdien tiks atvērta viena no Siguldas Pilsētas trases kalnu slēpošanas nogāzēm, kā arī darbu sāks daļa Reiņa trases.

Lasīt vairāk...

Gaļas pārstrādātāja "Forevers" apgrozījums "HoReCa" segmentā pieaudzis par 14,8%

Gaļas pārstrādes uzņēmuma “Forevers” darbības rezultāti liecina, ka uzņēmuma apgrozījums šī gada desmit mēnešos viesnīcu, sabiedriskās ēdināšanas, restorānu, bāru un kafejnīcu jeb “HoReCa” segmentā sasniedzis 6,2 miljonus eiro. Salīdzinot ar attiecīgo laika periodu iepriekšējā gadā, uzņēmums “HoReCa” nišā kāpinājis apgrozījumu par 14,8%.

Lasīt vairāk...

Apmācīti pirmie Pierīgas gidi

Projekta "Tūrisms kopā" ietvaros uz apmācībām tika aicināti esošie un topošie gidi, kuri vēlas ikdienā strādāt Babītes, Mārupes, Olaines, Ķekavas, Ozolnieku un Jelgavas novada teritorijā. Apmācību mērķis ir iepazīstināt gidus ar tuvumā esošajiem tūrisma un apskates objektiem un veicināt savstarpējo sadarbību, lai Pierīgas iedzīvotājiem un viesiem tiktu nodrošināts kvalitatīvs tūrisma pakalpojums.
Lasīt vairāk...

Foto: Olainē atklāts Amatniecības un mākslas centrs

Pagājušajā piektdienā Olaines novada senioru biedrības telpās "Liepas" atklāts Amatniecības un mākslas centrs, kas izveidots ar mērķi sniegt daudzpusīgas radošās pašpilnveides iespējas senioriem, bērniem un citiem interesentiem, īpaši akcentējot latviešu tradicionālajā kultūrā balstītu mākslu un amatniecību.
Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.