Menu
 

Otrdiena, 06 Novembris 2018

Carnikavas basketbolisti sasniedz LBL trešās divīzijas rezultativitātes rekordu

  • Publicēts Sports

Gūstot divreiz vairāk punktu nekā pretinieki, basketbola kluba “Carnikava” spēlētāji otrdien vakarā savās mājās sasnieguši jaunu Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas rezultativitātes rekordu – 119 punkti. Iepriekšējais rekords (116 punkti) piederēja sporta klubam “Rūjiena”, kas to sasniedza dažas dienas iepriekš mačā pret Siguldas sporta skolas komandu.

Lasīt vairāk...

Foto: Pasniegtas Ķekavas novada uzņēmēju gada balvas

2. novembrī “Ķekavas novada uzņēmēju gada balvas 2018” svinīgās apbalvošanas ceremonijas laikā Ķekavas vidusskolas sporta kompleksā tika godināti 18 novada veiksmīgākie uzņēmēji deviņās nominācijās. Apbalvojumus un atzinības rakstus pasniedza Ķekavas novada domes priekšsēdētāja Viktorija Baire kopā ar izpilddirektora p.i. Andri Volanski.

Lasīt vairāk...

Par 13. Saeimas priekšsēdētājas biedri ievēlēta Beitnere-Le Galla

Par 13. Saeimas priekšsēdētājas biedri otrdien ievēlēta Jaunās konservatīvās partijas deputāte Dagmāra Beitnere-Le Galla. Uz priekšsēdētājas biedra amatu kandidēja arī Zaļo un zemnieku savienības pārstāvis Gundars Daudze, bet viņš saņēma mazāku atbalstu, tāpēc netika ievēlēts. Par Beitneri-Le Gallu nobalsoja 65 deputāti, bet par Daudzi – 34.

Lasīt vairāk...

Ko lauksaimnieki sagaida no jaunās valdības?

Kad būs jaunā valdība, kādas būs tās prioritātes un kā tā palīdzēs manai nozarei – šie jautājumi aktuāli daudziem, arī Latvijas lauksaimniekiem. Tas bija arī karstais sarunu temats tiem, kuri pulcējās tradicionālajā rudens izstādē “Lauku sēta 2018” Rāmavā, kura ir viens no nozares svarīgākajiem pasākumiem lauksaimniekiem.

Lasīt vairāk...

Apstiprinātas 13. Saeimas 100 deputātu pilnvaras

Parlamentārieši otrdien apstiprināja 13. Saeimas 100 deputātu pilnvaras. Stājoties amatā, deputāti deva šādu svinīgo solījumu: "Es, uzņemoties Saeimas deputāta amata pienākumus, Latvijas tautas priekšā zvēru (svinīgi solu) būt uzticīgs Latvijai, stiprināt tās suverenitāti un latviešu valodu kā vienīgo valsts valodu, aizstāvēt Latviju kā neatkarīgu un demokrātisku valsti, savus pienākumus pildīt godprātīgi un pēc labākās apziņas. Es apņemos ievērot Latvijas Satversmi un likumus."

Lasīt vairāk...

Vai dzīvosim Lielrīgā?

Argumenti par nepieciešamību veikt teritoriālo jeb reģionālo reformu stabili izvirzījušies partiju uzstādījumu priekšplānā. Vairāku partiju pārstāvji uzsver – nākamajām pašvaldību vēlēšanām, kas norisināsies 2021. gadā, būtu jānotiek jau jaunās administratīvajās teritorijās. Un, lai gan iepriekš ir tikusi izteikta ideja par Pierīgas novadu pievienošanu Rīgai, vismaz pašreizējais vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Kaspars Gerhards (NA) uzsver, ka šo reģionu reforma neskars.

Lasīt vairāk...

Decembrī izskanēs Ulda Marhileviča Ziemassvētku koncerti, tostarp Ķekavā un Siguldā

Sākot ar 21. decembri, Latvijas koncertzālēs un baznīcās, tostarp Ķekavā un Siguldā, izskanēs Ulda Marhileviča Ziemassvētku koncerti, kuros piedalīsies pats komponists, dziedātāja Antra Stafecka, Dailes teātra aktieris Gints Grāvelis, diriģenta Romāna Vanaga vadītais Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolas zēnu koris un pavadošā grupa, informē organizatori.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.