Menu
 

Decembris 2018

Laimīgu divtūkstoš deviņpadsmito!

Lielākā daļa no jums zina, ka nākamais saskaņā ar ķīniešu kalendāru ir Dzeltenās Cūkas gads. To dzirdot, sarosās gan astrologi, gan zīlnieki un šķīvīšu dancinātāji, uzburot naivajam klientam visādas briesmu ainas un, saprotams, dodot receptes, kā no tām izvairīties. Par atbilstošu, bet ne vienmēr mazu samaksu.

Lasīt vairāk...

2018.gads Latvijā – sausākais novērojumu vēsturē

Aizejošais gads Latvijā kļuvis par sausāko meteoroloģisko novērojumu vēsturē, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati. Gada kopējais nokrišņu daudzums valstī vidēji ir aptuveni 475 milimetri - trešdaļu mazāks par ilggadējo vidējo lielumu un par 40% mazāks nekā 2017.gadā, kad tas sasniedza 810 milimetrus.

Lasīt vairāk...

Mans spilgtākais Jaungads

Pavisam tuvu ir mirklis, kad atkal mainīsies gadi. Vienmēr gribas, lai tā sagaidīšana ilgi, ilgi paliek atmiņā. Tādēļ mēs, “Rīgas Apriņķa Avīzes” kolektīvs, nolēmām īsi pastāstīt katrs par savu, atmiņā visspilgtāk palikušo jaunā gada sagaidīšanu vai arī pafantazēt, kāda varētu būt šī spilgtākā reize, ja tā vēl priekšā. Ceram, tas rosinās arī jūs uz patīkamām atmiņām.

Lasīt vairāk...

Mediķi aicina parūpēties, lai Jaungada sagaidīšana būtu droša

Gadumijā katru gadu nopietnas traumas gūst vairāki cilvēki. Lielākoties cilvēki cieš svētku salūta laikā, jo ir pārgalvīgi un neievēro piesardzību, lietojot pirotehniku. Bieži traumas ir smagas un dažkārt tās atstāj paliekošas sekas uz turpmāko dzīvi, tāpēc Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķi aicina cilvēkus parūpēties, lai Jaungada sagaidīšana kopā ar ģimeni un draugiem būtu droša.

Lasīt vairāk...

"Sigulda Open" badmintona turnīrā sekmīgākie igauņi un mājinieces

  • Publicēts Sports

Gada pēdējās nedēļas nogalē aizvadīts tradicionālais “Yonex” Siguldas novada un Siguldas badmintona kluba atklātais starptautiskais čempionāts badmintonā, kurā piedalījās sportisti no Latvija, Igaunijas, Lietuvas, Polijas, Somijas, Zviedrijas, Krievijas un Indijas. Elites grupas turnīros lielākos panākumus guva Igaunijas badmintonisti un mājinieces siguldietes.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.