Menu
 

Marts 2018

Kauņa – zaļā pilsēta

Pašā Lietuvas sirdī esošā Kauņa apmeklētājus pārsteidz ar savu tūrisma objektu dažādību. No vēsturiskos laikus atgādinošas vecpilsētas un dažādu arhitektūras stilu ēkām līdz galerijām un teātriem, kas ļauj pilsētniekiem un pilsētas viesiem sajust īsto kultūras dzīvi.

Lasīt vairāk...

Izklaides un miera zona Birštonā

Vai esi kādreiz sapņojis nokļūt Centrālā parkā, kas atrodas Ņujorkā? Savvaļa, pļavas, koki, ūdens kaskādes... Lai gan šie vārdi simbolizē dabiskumu, viss ir radīts ar cilvēka rokām. Birštonā ir dabīgi izveidojies Centrālais pilsētas parks, ar ko var tiešām lepoties!

Lasīt vairāk...

Virsmatracis – solis tuvāk labākam miegam

Reizēm līdz ideālam miegam pietrūkst tik maz, taču ne vienmēr mēs to saprotam. Katrs no mums piekritīs, ka miega kvalitātei īpaši svarīgs ir matracis, iespējams, tas pat ieņem visaugstāko vietu miega hierarhijā. Tomēr reizēm noderētu arī labā roka, šajā gadījumā – virsmatracis. Kas tas ir un kam tas vajadzīgs, aplūkosim šajā rakstā.

Lasīt vairāk...

Svētnīca pilsētiņas vidū

Vai esi kādreiz sapņojis apmeklēt Sv. Pētera baziliku – vissvarīgāko Romas katoļu svētnīcu un pasaulē lielāko katoļu baznīcu? Ar savu diženumu un krāšņumu no pasaules līmeņa arhitektūras šedevriem noteikti neatpaliek baroka Sv. Erceņģeļa Miķeļa un Jāņa Kristītāja baznīca, kura atrodas pašā Jieznas pilsētiņas viducī, kas tiek uzskatīta ne tikai par valsts aizsargātu kultūras mantojuma objektu, bet arī ir ieguvusi pieminekļa statusu. Tas ir īsts mākslas un arhitektūras brīnums!

Lasīt vairāk...

Zibensaizsardzības sistēmas var izglābt dzīvību!

Zibens ir viena no bīstamākajām un tajā pašā laikā fascinējošākajām dabas parādībām. Tā sevī nes bailes, postu, uguni, taču tajā pašā laikā ir neticami skaists, brīnumains un maģisks. Visi zina, kā šī dabas parādība izskatās attēlos, bet kā tas rodas un kāds ir tā patiesais spēks, zina retais. Zibens fiziski ir elektriskā izlāde starp mākoņiem un zemi, kas galvenokārt rodas negaisa, sniegputeņa vai vulkāna izvirduma laikā - tā ir milzīga dzirkstele, kas rodas starp pretēji lādētiem laukiem.

Lasīt vairāk...

Pulksteņu remonts Baltic Watches veikalā Rīgā

Dažreiz mums var šķist, ka par daudz ko pārmaksājam, ka dažādi servisi un pakalpojumi ir pa spēkam mums pašiem, taču ir jāsaprot brīži, kad kvalitāte jāliek pirmajā vietā un jādod uzticība pieredzējušiem meistariem, daudz nedomājot par iztērētajiem līdzekļiem. Šāds gadījums noteikti ir pulksteņa remonts. Tas ir smalks un sarežģīts arods un tikai profesionālis spēs parūpēties par jums tik dārgo rokas pulksteni.

Lasīt vairāk...

Skaistumkopšanas oāze Rīgas centrā – Nofrete

Sabiedrība un laikmets uzliek savus standartus, taču katram mums ir savs priekšstats par skaistumu, kā arī viedoklis par izvēli savu izskatu uzlabot. Nenoliedzami, mūsdienās vairāk nekā jebkad agrāk ir attīstījušās gan tehnoloģijas, gan metodes, lai sevi pilnveidotu. Pārmaiņām nav jābūt drastiskām, tas var būt kosmetologa apmeklējums reizi mēnesī, nomierinoša maska vai sejas tīrīšana; sevis palutināšana ar skaistu manikīru vai relaksējošu masāžu.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.