Menu
 

Janvāris 2019

Valsts policija aiztur nelegālās televīzijas izplatītājus Rīgā un Pierīgā

Valsts policija šonedēļ aizturējusi divus Rīgas iedzīvotājus aizdomās par nelikumīgu televīzijas pakalpojumu sniegšanu vairāk nekā 200 mājsaimniecībām Rīgā un Pierīgā. Izmeklēšanas laikā konstatēts, ka nelikumīgā pakalpojuma sniedzēji veikuši ne tikai autortiesību un blakustiesību pārkāpumu, bet arī veicinājuši ēnu ekonomiku.

Lasīt vairāk...

Siguldā būs skatāma Madaras Gulbis gleznu izstāde "Dažādas sajūtas"

No 5. februāra līdz 6. aprīlim Siguldas mākslu skolas "Baltais flīģelis" izstāžu telpā ik darba dienu un koncertu apmeklējumu laikos būs skatāma Madaras Gulbis gleznu izstāde "Dažādas sajūtas". Viņas gleznas uzrunā, aicina skatītāju veidot attiecības, pārvietojoties telpā, tuvinoties un attālinoties, ienirt krāsu laukumu vēstījumā, stāsta Siguldas novada pašvaldībā.

Lasīt vairāk...

Latvijas Nacionālais teātris uzsāk simtgades mēnesi

23.februārī ar vērienīgu koncertuzvedumu “Latvijas Nacionālajam teātrim 100” Latvijas Nacionālais teātris svinēs savu 100. dzimšanas dienu. Uzveduma režisors ir Elmārs Seņkovs, mākslinieks Reinis Suhanovs. Koncertā piedalīsies visi Nacionālā teātra aktieri, un koncertuzvedums tiešraidē būs redzams LTV1.

Lasīt vairāk...

Pierīgā bankomātu pietiek, filiāļu – maz

Banku filiāļu un klientu apkalpošanas centru uzturēšana ir resursu ietilpīga. Ņemot vērā to, ka filiālēs uz vietas cilvēki kārto salīdzinoši mazu daļu no visiem finanšu darījumiem, priekšroku dodot internetbankai vai bankomātam, bankām jādomā par filiāļu modernizāciju un resursu optimizāciju, vienlaikus nodrošinot klientiem ērtu saziņu ar banku un piekļuvi bankomātiem.

Lasīt vairāk...

Par Solovjova un Žirinovska naida runām uz trim mēnešiem Latvijā aizliedz retranslēt "Rossija RTR"

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) ceturtdien pieņēma lēmumu uz trīs mēnešiem aizliegt Latvijā retranslēt un izplatīt televīzijas programmu "Rossija RTR". Padome pārkāpumus - naida runu un kara kurināšanu - konstatējusi "Rossija RTR" raidījumos "Vakars ar Vladimiru Solovjovu" un "60 minūtes".

Lasīt vairāk...

"Olainfarm" piegādās Pasaules Veselības Organizācijai prettuberkulozes zāles vairāk nekā miljona dolāru vērtībā

Balstoties uz pērn noslēgto sadarbības līgumu, šī gada pirmajā ceturksnī zāļu ražotājs "Olainfarm" piegādās Pasaules veselības organizācijai (PVO) prettuberkulozes preparātu "PASS nātrija sāls" vairāk nekā viena miljona ASV dolāru (856 000 eiro) vērtībā, informēja uzņēmuma pārstāve Dana Hasana.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.