Menu
 

Ceturtdiena, 27 Augusts 2020

"Pienaveikals.lv" divkāršo produktu klāstu un sāk bezmaksas piegādi uz Siguldu

Latvijā vadošās piena produktu un saldējuma ražošanas grupas “Food Union” aprīlī izveidotais internetveikals "Pienaveikals.lv" sper nākamos attīstības soļus. To veicinājuši līdzšinējie e-veikala panākumi piena produktu tirdzniecībā, kā arī loģistikas un klientu apkalpošanas kompetences stiprināšana. Rezultātā ir paplašināta piegādes teritorija un laiks, kā arī par 55% palielināts produktu klāsts, apgalvo uzņēmumā.

Lasīt vairāk...

LLKC: Graudkopībā šis bijis labas ražas gads

No vairāk nekā 730 tūkstošiem hektāru graudaugu, kas šogad valstī iesēti, plānotā raža solās būt pat ļoti laba – 3,4 miljoni tonnu graudu. Tādējādi šī graudkopības sezona, par spīti pavasara sausumam, kas dažviet laukus vieglākās augsnēs iekaltēja un, par spīti jūnija lietavām un negaisiem, kas saguldīja kviešu laukus Zemgalē, uzskatāma par izdevušos, norāda Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra (LLKC) augkopības eksperti.

Lasīt vairāk...

Salvija, ķiploks, smiltsērkšķis un citas dabas veltes imunitātes stiprināšanai

Rudenī, īpaši septembrī, kad laikapstākļi ir mainīgi – rīti ir drēgni, taču dienas siltas –, ir pavisam viegli apaukstēties. Turklāt šajā laikā aktivizējas arī dažādi vīrusi, taču tos ir salīdzinoši viegli pievarēt, ja ir spēcīga imunitāte. Kā šajā laikā stiprināt organismu, izmantojot dabas veltes, un kādiem ikdienas ieradumiem jāpievērš uzmanība.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.