Menu
 

Ceturtdiena, 25 Marts 2021

Saeima konceptuāli atbalsta grozījumus Augstskolu likumā par studiju programmu īstenošanas valodu

Saeima ceturtdien pirmajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Augstskolu likumā, kas precizē jautājumus par studiju programmu īstenošanas valodu. Grozījumi paredz piešķirt tiesības īstenot studiju programmas svešvalodā, kas ir oficiālā valoda kādā no Eiropas Savienības (ES) dalībvalstīm, tām augstskolām, kas sasniegušas noteiktus kvalitātes kritērijus, informēja Saeimas preses dienestā.

Lasīt vairāk...

Ģitārists un producents Aivars Hermanis: Visu mūžu esmu darījis to, kas patīk

Laikā, kad pasākumi klātienē joprojām nenotiek, šovbiznesa profesionāļi aicina uz neklātienes meistarklasēm, lai ikvienam interesentam būtu iespēja papildināt zināšanas un uzzināt kaut ko jaunu. Sākot ar 25. martu, uz lekcijām, kas norisināsies videoformātā, aicina arī pieredzējušais ģitārists un koncertu producents Aivars Hermanis. Meistarklasē viņš stāstīs par to, kā darbojas izrāžu bizness pasaulē un Latvijā, kas vēl bez mūzikas, instrumenta spēles vai dziedāšanas jāzina, lai varētu konkurēt un gūt panākumus mūzikas tirgū, kā arī par koncertu un skaņu ierakstu producēšanu un pasākumu rīkošanas tirgzinības pamatiem.

Lasīt vairāk...

Pašvaldību vēlēšanās konkurēs Ādažu un Carnikavas mēru vadītie saraksti

Ceturtdien 5.jūnijā paredzētajām pašvaldību vēlēšanām Ādažu novadā sarakstu iesnieguši vēl divi politiskie spēki – Latvijas Reģionu apvienība un Latvijas Zemnieku savienība. Sarakstu pirmie numuri ir pašreizējo novadu domju priekšsēdētāji – attiecīgi Māris Sprindžuks no Ādažiem un Daiga Mieriņa no Carnikavas, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) informācija.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.