Menu
 

Sestdiena, 01 maijs 2021

Šīs sezonas balkonu un terašu dizaina aktualitātes

Kā pilsētvidē, tā lauku teritorijās vasaras periodā viena no iemīļotākajām atpūtas zonām mājās ir terase vai balkons. Tirdzniecības centra internetā 220.lv interjera dizaina eksperte Anna Ilmere dalās ar šīs sezonas tendencēm, kā iekārtot pavisam nelielas, vidēja izmēra un lielas terases, kā arī balkonus. Eksperte norāda, ka āra zonas iekārtošanā aktuālos šīs sezonas akcentus atbilstoši savai gaumei atradīs ikviens, jo dominē gan minimālisma noskaņas, gan eklektikas stila sajaukums, ko papildina augu daudzveidība, kas ir viens no sezonālajiem “must have”.

Lasīt vairāk...

Psihiatrs: Lai nepieļautu pusaudžu psihiskās veselības sarežģījumus, vecākiem ar bērnu ir jārod saistoša saskarsme

Lai nepieļautu pusaudžu psihiskās veselības sarežģījumus, vecākiem ikdienā nepieciešams meklēt iespēju uzturēt ar bērniem dabisku saskarsmi, piemēram, kopīgi gatavojot maltītes, skatoties saistošas televīzijas pārraides, palīdzot mācībās vai nodarbojoties ar kopīgiem hobijiem, stāstīja Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) Bērnu psihiatrijas klīnikas vadītājs un psihiatrs Ņikita Bezborodovs.

Lasīt vairāk...

Noderīga prasme: kā izvairīties no doksinga

Fotoattēlu kopīgošana un atrašanās vietas atzīmēšana, dokumentu augšupielāde mākonī, jaunas lietotnes instalēšana un pat interneta veikalu pārlūkošana — mēs katru dienu nodarbojamies ar personas datu pārvaldību neatkarīgi no tā, vai mēs to apzināmies vai ne. Bieži vien nav skaidrs, kādus datus mēs izpaužam un, pats svarīgākais, kas ir galasaņēmēji datiem, kuri padara mūs neaizsargātus.

Lasīt vairāk...

Apdrošinātājs: Ugunsnelaimju un tajās cietušo skaits ir trauksmes signāls visai sabiedrībai

Trešdien notikušais ugunsgrēks Merķeļa ielā un lielais tajā bojāgājušo un cietušo skaits ir pamatoti izraisījis uztraukumu sabiedrības un valsts iestāžu vidū. Astoņi dzīvokļi bojātajā ēkā bija apdrošināti AAS “Balta”. Apdrošinātājs ir piedāvājis visiem dzīvokļu īpašniekiem pagaidu izmitināšanas iespējas, un pašreizējās aplēses liecina, ka atlīdzībās par “Balta” apdrošinātajiem dzīvokļiem vien tiks izmaksāti vairāk nekā 100 000 eiro.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.