Menu
 

Ceturtdiena, 10 Jūnijs 2021

No 15.jūnija atļautas āra sacensības un grupu treniņu norise iekštelpās

  • Publicēts Sports

Ministru kabinets (MK) ceturtdien lēmis par virkni izmaiņām, kas atvieglo sporta sacensību un amatieru treniņu norisi, sākot ar 15. jūniju. Atļautas sporta sacensības ārtelpās, ko organizē  Sporta likumā noteiktajā kārtībā atzītās sporta federācijas vai to juridiskie biedri. Sacensību organizatoriem jāievēro noteiktie epidemioloģiskie drošības pasākumi, norāda Izglītības un zinātnes ministrijā (IZM).

Lasīt vairāk...

Pieci atpūtnieku tipi – kam jāatrodas viņu brīvdienu aptieciņā?

Siltās vasaras dienas un atvieglotie Covid-19 ierobežojumi paver iespējas plānot gan nedēļas nogales, gan atvaļinājumus arvien daudzveidīgāk. Diemžēl brīvdienu piedzīvojumu laikā nereti mēdzam saskarties ar neparedzētām ķibelēm, kas var sabojāt ne tikai atpūtu, bet arī veselību. Kādi ir pieci tradicionālākie vasaras atpūtnieku tipi un kam jāatrodas viņu brīvdienu aptieciņā?

Lasīt vairāk...

Foto: "Selgas" jaunā cepumu un vafeļu ražotne Ādažos svin spāru svētkus

Uzņēmums “Orkla Biscuit Production” kopā ar būvkompāniju “Merks” atzīmējis zīmola “Selga” jaunās cepumu un vafeļu ražotnes spāru svētkus par godu noslēdzošā būvniecības posma uzsākšanai. “Selgas” jaunā ražotne vairāk nekā 30 000 kvadrātmetru platībā darbu sāks 2022. gadā ar vismaz 250 jaunām darba vietām, pavēstīja uzņēmumā.

Lasīt vairāk...

Darbu varēs atsākt bērnu atrakcijas ārtelpās, no 15.jūnija būs pieejami sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumi arī iekštelpās

Mazinoties Covid-19 izplatībai un turpinot pakāpeniski mazināt pulcēšanās un pārvietošanās ierobežojumus, Ministru kabinets ceturtdien sēdē lēma, ka jau tuvākajās dienās būs pieejamas bērnu atrakcijas un izklaides parki ārtelpās. Pēc grozījumu MK noteikumos stāšanās spēkā būs atļauts sniegt individuālos saimnieciskos pakalpojumus, kas saistīti ar ārtelpu atrakcijām, t.sk. akvaparkos, izklaides un atrakciju centros, batutu parkos, informēja Ekonomikas ministrijā.

Lasīt vairāk...

Uzsāk projektu par ģimenēm draudzīgas vides veidošanu Babītes, Mārupes un Olaines novados

Ar Sabiedrības integrācijas fonda atbalstu ir uzsākts darbs pie projekta “Par prasmīgām ģimenēm”. Projekta mērķis ir palīdzēt ģimenēm stabilizēt un atgūt mentālo veselību pandēmijās ietekmē, kvalitatīvi pavadot laiku kopā. Projekta laikā tiks īstenotas uz ģimenes vērtību apzināšanos un pozitīvas attieksmes veidošanu sabiedrībā vērstas un ģimeņu godināšanu veicinošas aktivitātes, piepildot kvalitatīvi un radoši ģimeņu kopā pavadīto laiku neformāli izglītojošos pasākumos līdzšinējos Babītes, Mārupes un Olaines novados.

Lasīt vairāk...

Ādažu bāzē svinīgā ceremonijā pateicas sabiedroto karavīriem par ieguldījumu drošības stiprināšanā

Ceturtdien Ādažu bāzē svinīgā ceremonijā Nacionālo bruņoto spēku Apvienotā štāba priekšnieka vietnieks operacionālajos jautājumos brigādes ģenerālis Georgs Kerlins un Sauszemes spēku Mehanizētās kājnieku brigādes komandieris pulkvedis Sandris Gaugers, pasniedzot piemiņas monētas, pateicās NATO paplašinātās klātbūtnes Latvijā kaujas grupas karavīriem par ieguldījumu Latvijas un reģionālās drošības stiprināšanā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.