Menu
 

Ceturtdiena, 27 Februāris 2020

Mainīs kārtību, kādā nodrošinās laboratorisko izmeklēšanu personai ar aizdomām par saslimšanu ar COVID–19

Ceturtdien, 27. februārī, Valsts operatīvā medicīniskā komisija lēma paplašināt sarakstu ar koronavīrusa izraisītās slimības COVID–19 skartajām valstīm un teritorijām, uz kurām attiecināti īpaši piesardzības pasākumi. No 28. februāra būs mainīts arī dienestu rīcības algoritms, kā tiks nodrošināta laboratoriskā izmeklēšana personai, kura atgriezusies no kādas šīm teritorijām un kurai ir vieglas elpceļu infekcijas pazīmes.

Lasīt vairāk...

Salaspilī trīs dienas norisināsies Latvijas Ekoskolu forums

  • Publicēts Vide

No 28.februāra līdz 1.martam Salaspils 1. vidusskolā notiks līdz šim gan apmeklētāju, gan piedāvātās programmas ziņā apjomīgākais pasākums Latvijas Ekoskolām – Ekoskolu Ziemas forums, kas norisināsies jau septīto reizi un pulcēs 350 dalībniekus – gan skolotājus, gan skolēnus no visas Latvijas, tajā skaitā no lielākās daļas Pierīgas novadu.

Lasīt vairāk...

"RSU Veselības ekspresī" uz Siguldu topošie ārsti informēs par dzirdes profilaksi

Atzīmējot Pasaules dzirdes dienu, ceturtdien, 5. martā, maršrutā uz Siguldu kursēs Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) un AS “Pasažieru vilciens” organizētais “RSU Veselības ekspresis”, kas no Rīgas Centrālās stacijas izies plkst. 12.30. RSU topošie mediķi pasažieriem stāstīs, kā saglabāt labu dzirdi visa mūža garumā, kā arī piedāvās veikt vienkāršas veselības pārbaudes – izmērīt asinsspiedienu, noteikt ķermeņa masas indeksu, skābekļa daudzumu asinīs, stresa un miegainības līmeni.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.