Menu
 

Kuģojam uz 2020! Apriņķis.lv

  • Autors:  RAA, Apriņķis.lv
Ilustrācija – Vilnis Bulavs Ilustrācija – Vilnis Bulavs

“Rīgas Apriņķa Avīze” un “Apriņķis.lv” vēl saviem lasītājiem priecīgus laimīgu jauno gadu, tomēr ar zināmu ironiju secina, ka nākamā gada kuģis nesola nedz vieglu, nedz ērtu ceļošanu laikā.

Summējot vien visas paredzamās reformas un jaunievedumus, sanāk pagarš sarakts: 1) administratīvi teritoriālā jeb reģionālā  reforma; 2) izglītības reforma (kompetenču izglītība); 3) nodokļu reforma; 4) reforma medicīnas nozarē; 5) administratīvo pārkāpumu procesa reforma; 6) tiks turpināta reforma valsts pārvaldē un vēl citi mazākas ļaužu kopas skaroši jaunievedumi.

Ja vēl piepluso gada beigās uzklupušās ASV sankcijas un ostu pārņemšanu, gaidāmās Rīgas domes ārkārtas vēlēšanas, tad, kā redzat, spraigu dienu un notikumu mūsu valstī nākamgad netrūks, un tomēr mūsu cilvēki allaž pratuši ar mieru un no distances nolūkoties mulsinošajos, neizprotamajos un neizskaidrojamos politikas un valsts virzības līkločos.

Tāpēc mēs vēlam, lai jūsu personīgais kuģojums 2020. gadā ir mierīgāks un līdzsvarotāks, nekā tas paredzams valsts dzīvē.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.