Menu
 

Aptauja Ropažos. Vai ilgojaties pēc sniega un ziemas? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto: pixabay.com un Liene Ozola Foto: pixabay.com un Liene Ozola

Jaunākās laika prognozes sola, ka janvāra beigās un februāra sākumā sagaidīsim nedaudz ziemīgāku laiku, proti, gaisa temperatūra naktīs noslīdēs zem nulles atzīmes, taču īsti ziemai raksturīgi laika apstākļi tuvākajās nedēļās netiek solīti. Turklāt arī februāris siltuma ziņā neatpalikšot no decembra un janvāra. Arī "Rīgas Apriņķa Avīzes" aptaujātie cilvēki uz īstu ziemu vairs necer un atzīst, ka veltīga esot bijusi gatavošanās salam – iepirktas ziemas drēbes un apavi. Autovadītāji smejoties saka, ka velti esot tērēta nauda automašīnas ziemas riepām. Taču daži ar netipiski silto laiku ir apmierināti.

Igors, bezdarbnieks

Nē. Man nepatīk aukstums, un ziema man nepatīk, tāpēc ir labi tādi apstākļi, kādi ir pašlaik.

 

Silva, pirmsskolas audzinātāja palīdze

Bērni ļoti gaida ziemu, jo grib slidot, pikoties, velt sniegavīrus. Man pašai šķiet, ka tas ir ļoti vajadzīgs, lai izsaltu dažādi kaitīgie kukaiņi, piemēram, ērces.

 

Ilga, strādā pastā

Bērni un mazbērni ļoti gaida ziemu, un man arī patīk sniegs, taču darbā vieglāk ir tad, kad nav sniega, jo tad ceļi ir vieglāk izbraucami.

 

Mārīte, pasta darbiniece

Jau sen – no decembra – gaidām ziemu. Man gribētos slēpot, jo ļoti patīk ziemas aktivitātes. Ja tās sanāk baudīt tikai pavasara mēnešos, tad tas nav īsti pieņemami.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.