Menu
 

Aptauja Rīgā. Vai plānojat šogad doties uz kādu kūrortu? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - Liene Ozola un arhīvs Foto - Liene Ozola un arhīvs

Eiropas izcilāko tūrisma galamērķu tīklā ietilpstošā Eiropas labāko galamērķu organizācija izveidojusi sarakstu ar desmit drošākajām pludmalēm Eiropā atpūtai pēc koronavīrusa krīzes, un to skaitā ir arī Jūrmala Latvijā un Nida Lietuvā. Pludmales atlasītas pēc vairākiem kritērijiem, piemēram, inficēšanās līmeņa ar koronavīrusu, pludmaļu izmēra un vienai personai pludmalē pieejamās platības kvadrātmetros.

Sarakstā iekļautajās pludmalēs “pat sezonas kulminācijā distancēšanās nebūs problēma, lai brīvdienas būtu drošas”. Pludmales atlasītas arī pēc piedāvājuma, ko sniedz privātās villas, tūristu dzīvokļi, maza vai vidēja lieluma viesnīcas, kas apņemas rūpēties par ceļotāju veselību, tīrot un dezinficējot telpas pēc katras uzturēšanās un nodrošinot fizisku distancēšanos. 

Astra, pārdevēja

Šobrīd vēl neesmu neko plānojusi, bet, ja sanāks aizbraukt, noteikti došos kaut kur tepat Latvijā. Mūsu valstī ir pietiekami daudz skaistu vietu, kur atpūsties, arī pie jūras.

Janika, apsardzes darbiniece

Droši vien, ka nekur nesanāks aizbraukt, jo šobrīd esmu ļoti noslogota darbā.

Kristiāna, aprūpētāja

Man vēl ir bail doties kaut kur ārpus Latvijas, tāpēc ceļošanai izvēlēšos tikai tādus maršrutus, kas ir Latvijā.

Aija, uzņēmuma vadītāja

Noteikti, ka Latvijas robežās. Mums ir dažas idejas – vai nu doties uz Kurzemi, uz Kolkas ragu, vai kaut kur dziļi Vidzemē.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.