Menu
 

Oktobrī pieaugušas sērijveida dzīvokļu cenas Kauguros, bet Salaspilī tās nav mainījušās

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Oktobrī pieaugušas sērijveida dzīvokļu cenas Jelgavā, Ogrē un Kauguros, bet Salaspilī tās nav mainījušās, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Ogrē sērijveida dzīvokļu cenas oktobrī palielinājušās par 0,3%, vidējai cenai sasniedzot 646 eiro par kvadrātmetru. 2019.gadā dzīvokļu cenas Ogrē palielinājās par 7%, bet kopš šā gada sākuma cenas Ogrē augušas par 0,3%.

Savukārt Jelgavā dzīvokļu cenas oktobrī palielinājušās par 0,9%, dzīvokļu vidējai cenai sasniedzot 525 eiro par kvadrātmetru. Tādējādi dzīvokļu cenas atgriezušās pie martā novērotajām svārstībām, un kopš 2020.gada sākuma Jelgavā sērijveida dzīvokļu cenas nav mainījušās.

Kauguros 2020.gada oktobrī sērijveida dzīvokļu cenas palielinājušās par 0,4%. Dzīvokļu viena kvadrātmetra vidējā cena bija 619 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2020.gada sākuma dzīvokļu cenas Kauguros kopumā augušas par 1,6%.

Salaspilī dzīvokļu cenas oktobrī nav mainījušās un viena kvadrātmetra vidējā cena saglabājās 693 eiro. Kopš 2020.gada sākuma sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī kopumā palielinājušās par 0,3%.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.