Menu
 

Aptauja Garkalnē. Vai plānojat šovasar doties tālākā ceļojumā? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto – pixabay.com un Liene Ozola Foto – pixabay.com un Liene Ozola

Latvijas valdība ir atbalstījusi informatīvo ziņojumu, kas paredz Latvijā ieviest Eiropas Savienības digitālo zaļo sertifikātu (Digital Green Certificate). Tas paredz, ka iedzīvotājiem, kuri vēlēsies ceļot, būs jāsaņem viens no trim sertifikātiem – par vakcināciju, negatīvu Covid-19 testu vai infekcijas pārslimošanu. Vienlaikus vairākas tūristu iecienītas atpūtas valstis ir iecerējušas atvērt robežas tūristiem, kas vakcinējušies pret Covid-19. Tā, piemēram, Kipra jau ir paziņojusi, ka no šīs nedēļas atver robežas pret koronavīrusu vakcinētiem tūristiem no 65 valstīm, tostarp Latvijas, ārvalstu viesiem ļaujot iebraukt valstī bez nepieciešamības uzrādīt negatīvu Covid-19 testa rezultātu vai ievērot karantīnu.

EDGARS, autovadītājs
Plānots pagaidām nav. Man tāpat darba dēļ sanāk visu laiku pa Latviju braukāt, tāpēc īpaši nav jāplāno ceļošana.

 

JĀNIS, būvstrādnieks
Man patīk laiku pa laikam kaut kur paceļot, arī ārpus Latvijas, un arī šovasar gribētos kaut kur aizbraukt. Taču, ja tāpēc būs obligāti jāpotējas, tad gan varu nogaidīt un ceļošanu atlikt.

 

MATĪSS, būvstrādnieks
Es ceļoju tikai pa Latviju. Pāris reižu esmu bijis citās valstīs, bet esmu sapratis, ka tas nav priekš manis. Esmu patriots un izvēlos ceļot tikai Latvijas robežās.

 

MAREKS, dārznieks
Jā, plānoju ceļot ārpus Latvijas, taču tas nebūs iemesls potēties. To darīt mani nevar piespiest.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.