Logo
Drukāt šo lapu

Aptauja Rīgā. Vai plānojat apmeklēt veikala "IKEA" atklāšanu? Apriņķis.lv

Aptauja Rīgā. Vai plānojat apmeklēt veikala "IKEA" atklāšanu? Liene Ozola un publicitātes

Pagājušajā ceturtdienā sociālajā tīklā “Facebook” izveidots pasākums “Neiešu uz “IKEA” veikala atklāšanu”. Tas guvis daudz lielāku atsaucību “Facebook” lietotāju vidū nekā paša “IKEA” aicinājums uz veikala atvēršanu.

Jāatgādina, ka Zviedrijas mājokļu labiekārtošanas preču kompānijas “IKEA” pirmais veikals Latvijā darbību sāks 30. augustā. Tikmēr komentāros lasītāji veikala atvēršanu uztvēruši ar humoru, ironizējot par lētajiem pārtikas produktiem.

Leila, mācās skolā

Uz atklāšanu neiešu, bet vispār – jā, iešu. Atklāšanas dienā man ir jāstrādā, bet būs interesanti paskatīties, kādas preces veikalā tiks piedāvātas.

Ivo, studē LU

Tajā dienā es nevarēšu, jo manai māsai ir dzimšanas diena. Esmu dzirdējis par veikala atvēršanu, taču tas mani nesaista.

Ženija, steidzas uz autobusu

Nē, es neplānoju. Man veikalu tepat ir pietiekami daudz apkārt, būtu tikai nauda, par ko iepirkties.

Alberts, bijušais jūrnieks

Es izteikšu daudzu cilvēku viedokli – veikals atrodas pircējiem neizdevīgā vietā, jo tur ir grūti nokļūt, it īpaši ar sabiedrisko transportu.

Artūrs, treneris

Es gribētu apskatīties, kas tur tiek piedāvāts, jo tas ir kaut kas jauns. Taču atklāšanas dienā neplānoju to darīt, tas nav manu prioritāšu sarakstā.

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024