Menu
 

Aptauja Ogrē. Vai jūs iepriecina tas, ka jaunais mācību gads sācies klātienē? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits, “Ogres Vēstis Visiem”
Foto - Ritvars Raits un ogrenet.lv Foto - Ritvars Raits un ogrenet.lv

2020./2021. mācību gads sākās neierastos apstākļos, skolām gatavojoties nodrošināt pasākumus Covid-19 ierobežošanai, vairākās skolās – arī ieviešot kompetenču izglītības pieeju. Zinību dienu Latvijā svinēja 677 skolās, kur mācību gaitas uzsāka un turpina vairāk nekā 214 tūkstoši skolēnu. Taču ir ģimenes, kurās vecāki izvēlējušies bērnus mācīt attālināti mājmācībā.

Dzintars no Ķeguma

Jā, tiešām iepriecina, jo jau pusotru gadu bērni mācījušies attālināti. Domāju, ka viņi labprāt satiks savus klasesbiedrus un skolotājus, arī mācību process klātienē tomēr būs nopietnāks.

Jānis no Rembates

Tas, ka mācības skolās un augstskolās atkal notiks klātienē, mani, protams, iepriecina. Domāju, ka tikai klātienē iegūtai izglītībai tiešām ir vērtība, jo, mācoties attālināti, zūd kvalitāte.

Benita no Ikšķiles

Jā, ļoti iepriecina. Man prieks, ka bērniem vairs nebūs jāsēž četrās sienās – vienatnē ar datoru vai viedtālruni. Skolā viņi visi varēs satikt savus klasesbiedrus un atkal normāli komunicēt.

Aleksandrs no Ogres

Tas mani ļoti priecē. Skolā bērni sāks tiešām mācīties, nevis imitēs mācīšanos, kā, manuprāt, to darīja mājās. Protams, ir arī tādi bērni, kuriem labāk veicas, mācoties attālināti, bet lielākajai daļai tomēr ne.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.