Menu
 

Aptauja Ogrē. Kā iedrošināt bērnus apmeklēt ārstu? Apriņķis.lv

  • Autors:  Gunta Šmidre, "Ogres Vēstis Visiem"
Foto - pixabay.com, "Ogres Vēstis Visiem" Foto - pixabay.com, "Ogres Vēstis Visiem"

Lai mazinātu mazuļu bailes no dažreiz nepatīkamām ārstniecības procedūrām vai kaut uz mirkli ļautu viņiem aizmirst sāpes, Bērnu slimnīcā ir izvietotas Drosmes kastes. Par katru drosmīgi izturētu izmeklējumu mazie pacietni ir pelnījuši mazu apbalvojumu, ko var sniegt iespēja ienirt Drosmes kastē un izvēlēties sev balvu par varonību. Drosmes kastēs viņi rod papildu iedrošinājumu varonīgi izturēt nepieciešamās procedūras, kā arī jaukus pārsteigumus, ja svētkus nākas pavadīt slimnīcā.

VIJA ar mazmeitiņu
Manas mazmeitiņas ir ļoti aktīvas. Asnate nodarbojas ar vingrošanu un ļoti labi saprot – lai to darītu regulāri, ir jābūt veselam. Pie zobārsta gan vienreiz bija problēmas.

ANASTASIJA ar vīru un meitām
Cenšamies meitām izstāstīt, kas sagaida pie daktera, – tad problēmu ir daudz mazāk. Un vēl – regulāri viņām rādām video vai multiplikācijas filmas, kā pareizi tīrīt zobiņus.

LAURA ar meitu un dēlu
Mums šajā jomā iet brīnumaini labi. Es nezinu – vai man ir tik pacietīgi bērni, vai arī dakteri ir vienreizēji labi. Pašai gan no bērnības nav tik gaišas atmiņas, apmeklējot ārstu.

LARISA ar meitiņu
Mums ar to nav problēmu. Bet, kad gājām pie zobārsta otro reizi, tad gan vajadzēja kaut ko piesolīt.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.