Menu
 

Ukrainas atbalsta grupa: Ukraina izturēs – Krievija jau ir zaudējusi

  • Autors:  Ukrainas atbalsta grupa
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Mums, "Ukrainas atbalsta grupai", ir patiess prieks, ka mēs Latvijas iedzīvotāji grūtos brīžos spējam saliedēties un vienoties kopīgiem mērķiem – šajā gadījumā atbalstīt Ukrainu un nosodīt Krieviju par tās izvērsto karu pret suverēnu valsti.

Rit kara trešā diena, un mūsu radinieki, draugi un paziņas cīnās plecu pie pleca, lai atvairītu Krievijas karaspēka invāziju. Liela daļa no viņiem nav ne karavīri, ne tuvu stāvoši militārajai nozarei – viņi ir studenti, noliktavu darbinieki, pārdevēji, skolotāji un pat sētnieki. Jā, tie ir vīrieši, kuri kara stāvokļa dēļ ir mobilizēti un ir gatavi ar viegla līmeņa apbruņojumu aizstāvēt savu pilsētu ielas.

Tomēr pienāk arī skumjas ziņas par kritušajiem, par tiem, kuri ir cīnījušies par savas valsts neatkarību. Turklāt pretinieks ir dziļi vīlies savos aprēķinos, viņi kļūst haotiski un izvērš savu agresiju pret civiliedzīvotājiem, apšaudot automašīnas, kurās brauc ģimenes, palaižot raķetes nakts stundās pa daudzstāvu mājām, kurās guļ ģimenes.

Tādēļ mēs "Ukrainas atbalsta grupa" plānojam nepārtraukt protesta akciju iepretim Krievijas vēstniecībai (26.02. no plkst.17.00), mēs bijām Daugavpilī, mēs būsim Liepājā, kur atrodas agresora valsts konsulāti. Mēs piedalīsimies iespēju robežās arī Valkā un citur reģionos, kur cilvēki pauž atbalstu Ukrainai un nosoda Krievijas izvērsto karu.

Mēs no sirds dziļumiem pateicamies par visas sabiedrības izrādīto aktivitāti, paužot atbalstu Ukrainas sabiedrībai. Mēs pie tā neapstāsimies, mēs turpināsim bojāt ikdienu stāvot iepretim Krievijas un Baltkrievijas vēstniecībām, kā arī konsulārajām nodaļām. Ukraina izturēs – Krievija jau ir zaudējusi!

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.