Menu
 

Aptauja Ogrē: Vai jūtat, ka atkal pieaug saslimšana ar Covid-19? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits, “Ogres Vēstis Visiem”
Foto - Ritvars Raits un arhīvs Foto - Ritvars Raits un arhīvs

Nedēļas pirmajā pusē Latvijas slimnīcās esošo Covid-19 pacientu skaits palielinājies no 157 līdz 172. Tāpat  vienas diennakts laikā (otrdien) Latvijā reģistrēti 2093 jauni Covid-19 inficēšanās gadījumi, kas ir lielākais saslimšanas skaits kopš 30. marta, kad bija 2447 inficētie. Ģimenes ārsti vērš uzmanību uz to, ka visvairāk ar Covid-19 slimo no ārvalstīm iebraukušie pacienti un viņu ģimenes locekļi.

Zigurds:

Ikdienā starp sev apkārtējiem cilvēkiem to nejūtu. Draugi, radi un kolēģi šobrīd neslimo. Vienīgi ziņu virsrakstos esmu lasījis, ka atkal pieaugot saslimšana. Tas esot bijis gaidāms rudenī, bet sācies jau tagad.

Linda:

Teikšu, ka jūtu, bet tas ir samērā nosacīti. Nezinu, vai tas, ka šobrīd ar vīrusu Covid-19 vairāk slimo tieši man pazīstami cilvēki, korelē ar saslimstības vispārēju pieaugumu.

Andris:

Nemaz nejūtu. Viena lieta ir tas, ko varam dzirdēt ziņās un lasīt internetā, bet otra – tas, ar ko sastopamies paši. Es neesmu dzirdējis ne par vienu pazīstamu cilvēku, ka viņš šovasar būtu saslimis ar Covid-19.

Inese:

Par saslimstību ar Covid-19 šobrīd man informācija ir tikai no televīzijas ziņām. Citādi es to saslimstības līmeni vispār neizjūtu. Man šķiet, ka kārtējo reizi visi tiekam uzvilkti un iebiedēti. Patiesībā jau ir tā, ka mēs neko nevaram ietekmēt – kā būs, tā būs…

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.