Menu
 

Aptauja Ogrē. Vai šovasar esat piedalījušies kādos pilsētas svētkos? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits, “Ogres Vēstis Visiem”
Foto - Ritvars Raits Foto - Ritvars Raits

Vasara ir laiks, kad pašvaldības rīko pilsētu un novadu svētkus. Turklāt  šogad pēc Covid-19 pandēmijas ierobežojumiem ir novērojama tendence, ka iedzīvotāji aktīvi apmeklē ne tikai sava novada vai pilsētas svētkus, bet labprāt dodas arī uz kaimiņu novadiem un pat tālākiem Latvijas reģioniem.

Edgars no Birzgales

Tā sanācis, ka šovasar esmu apmeklējis tikai Ogres pilsētas svētkus. Kopumā man patika. Vispār gan ir tā, ka lielie pasākumi, ja pašam nav jāpiedalās to rīkošanā, mani vairs īpaši neuzrunā.

Aleksandrs no Ogres

Parasti apmeklēju tikai Ogres pilsētas svētkus. Tā bija arī šajā reizē. Apmeklēju kopā ar ģimeni, svētku otrajā dienā meitai bija jāuzstājas – viņa dejoja.

Nils no Ogres

Var teikt, ka neesmu piedalījies nevienos pilsētas svētkos. Tajā pašā laikā bijis esmu diezgan daudzos. Man tāds darbs, ka es piedalos tādu pasākumu organizēšanā, tāpēc pašam svinēt pilnīgi nesanāk.

Rihards no Ķeguma

Šovasar esmu bijis daudzos svētkos – Ventspilī, Rīgā, Lielvārdē, Ķegumā, Ogrē un citur. Tagad – laikam tāpēc, ka šobrīd nav kovida, – visur svētki ir tik grandiozi. Ogre gan nedaudz zaudējusi vērienu, varbūt tāpēc, ka upēs nav ūdens…

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.