Menu
 

Aptauja Ropažos. Ar kādām sajūtām šogad sagaidāt valsts svētkus? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - Liene Ozola un ropazi.lv Foto - Liene Ozola un ropazi.lv

18.novembris – Latvijas Republikas proklamēšanas diena – ikvienam latvietim ir nozīmīga diena, gan dzīvojot šeit, savā tēvzemē, gan atrodoties ārpus Latvijas teritorijas. Šī diena ir viens no nozīmīgajiem latviešu neatkarības simboliem, kas ir ierakstīts dziļi mūsu sirdīs pateicībā par to, ka dzīvojam brīvā un neatkarīgā valstī, un atceroties  tos cilvēkus, kas ar neatlaidību, cerību, sapņiem un savām asinīm panāca, ka sapnis par brīvību kļūst par īstenību.

Svetlana, pārdevēja

Ar priecīgu  noskaņojumu gaidu svētkus. Esmu lepna par mūsu valsti, jo esmu te dzimusi, lai gan mani vecāki ir no Lietuvas. Man tajā dienā būs jāstrādā, bet tāpat svētku noskaņojums ir.

Agris, autovadītājs

Ar pozitīvu un priecīgu noskaņojumu, jo esmu dzimis pašā Latvijas sirdī – Siguldā. Esmu lepns par mūsu valsti, kas mums ir nemainīga vērtība.

Vladislavs, strādā ceļu būvē

Ar svētkiem ir tā, ka ar katru gadu tos gaidu arvien mazāk, nav vairs kā bērnībā, kad svētkus gaidījām ar lielu satraukumu. Valsts svētki būs brīvdiena, un šobrīd ir tā, ka katra brīvdiena man ir kā svētki.

Jeļena, programmētāja

Mēs gaidām svētkus, un var teikt, ka svētku noskaņojums ir jau nedēļas garumā, jo bērniem bērnudārzā notiek pasākumi,  jārūpē svētku tērpi,  bērni gatavo svecītes. Bet nedēļas nogalē pie mums atbrauks vecāki, tad klāsim svētku galdu un priecāsimies kopā ar viņiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.