Menu
 

Aptauja Ogrē. Kā vērtējat veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits
Foto - Ritvars Raits un pixabay.com Foto - Ritvars Raits un pixabay.com

Šobrīd, valdības deklarācijas tapšanas laikā, kad politiķi mēģina vienoties par svarīgākajiem darāmajiem nākamās valdības darbiem, iedzīvotāji ar bažām un cerībām raugās uz to, ko valsts vadītāji lems par paveicamo veselības jomā, lai pēc iespējas novērstu situāciju, kad rindā pie veselības aprūpes speciālistiem jāgaida pat vairāki mēneši.

Intars

Paldies Dievam, es neslimoju, tāpēc ārstus nesanāk apmeklēt. Uzskatu, ka medicīnas pakalpojumi, vismaz Ogrē, ir pieejami. Cik esam veduši mazo dēlu pie dakteriem, vienmēr sastapām atsaucīgus un laipnus speciālistus, puika no dakteru kabineta iznāk ar kādu dāvaniņu vai diplomu par varonību.

Ilmārs

Jāsaka paldies Dievam, bet neesmu saskāries ar būtiskām veselības problēmām. Esmu priecīgs, ka Ogres pilsētā ir nodrošinājums pilnvērtīgai veselības aprūpei – poliklīnika un slimnīca ar mūsdienīgu aprīkojumu! Tāpēc līdz šim esmu bijis nodrošināts ar nepieciešamo aprūpi.

Didzis

Veselības aprūpe novadā ir pieejama samērā plašā spektrā. Daudz vieglāk ir saņemt maksas pakalpojumus gan novadā, gan Latvijā kopumā, turpretim bezmaksas izmeklējumus sagaidīt ir ļoti ilgs process. Cilvēkam, kuram ir veselības apdrošināšana, vienmēr visas durvis ir vaļā, turklāt gandrīz uzreiz.

Uldis

Pats pie ārstiem neeju bieži, bet uzskatu, ka, ja ir vajadzība, mediķi ir pieejami. Cik zinu no ārzemēs dzīvojošo draugu stāstītā, tur gan veselības aprūpes pakalpojumu pieejamība ir apgrūtinošāka, kā arī krietni dārgāka nekā pie mums.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.