Menu
 

Aptauja Ogrē. Cik droši jūtaties ceļu satiksmē, un kā vērtējat braukšanas prasmes ziemā? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits
Foto - pixabay.com un Ritvars Raits Foto - pixabay.com un Ritvars Raits

Snigšana un sniegputenis plašās teritorijās ievērojami traucē transporta kustību uz ceļiem un dzelzceļiem, gaisa satiksmi, kā arī gājēju pārvietošanos un citas āra aktivitātes. Šādos laikapstākļos pārvietojoties pa ceļiem, autovadītājiem ir jābūt ļoti uzmanīgiem, un galamērķa sasniegšanai nepieciešams ievērojami ilgāks laiks. 

DZINTARS no Ogres
Esmu autovadītājs jau astoņpadsmit gadus. Ir bijušas visādas situācijas, taču avārijās, par laimi, neesmu iekļuvis. Savas braukšanas prasmes vērtēju kā samērā labas, taču uz ceļa nekad nevari būt pilnīgi drošs. Svarīgi ir sekot līdzi auto tehniskajam stāvoklim, kā arī izvēlēties piemērotu ātrumu.

 

AIVA no Ikšķiles
Satiksmē nekad nevari justies pavisam drošs, jo pastāv dažādi riski – gan pašu radīti, gan no tevis neatkarīgi. Braucu ikdienā, šķiet, puslīdz labi, galvenais ir iekļauties kopējā plūsmā un cienīt citus braucējus, taču reizēm esmu mazliet pārgalvīga.

 

ŽANNA no Ogres
Es savas braukšanas prasmes vērtēju kā samērā labas, bet uz ceļa tik droši nemaz nejūtos, jo citi satiksmes dalībnieki mēdz braukt diezgan agresīvi, acīm redzami pārvērtējot savas spējas ziemas apstākļos.

 

VITA no Jumpravas
Esmu autovadītāja un braucu katru dienu, bet neviens autovadītājs nevar būt tik prasmīgs, lai justos ļoti drošs satiksmē. Attiecībā uz citiem satiksmes dalībniekiem autovadītājam kā šaha spēlē ir jāparedz vismaz divi gājieni uz priekšu.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.