Menu
 

Aptauja Ogrē. Kāds bija jūsu spilgtākais notikums aizgājušajā gadā? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits
Foto - pixabay.com un Ritvars Raits Foto - pixabay.com un Ritvars Raits

Jaunais gads atnācis ar vairākām pārmaiņām iedzīvotāju atalgojumā un pensijās. Minimālā alga Latvijā no līdzšinējiem 500 eiro ir pieaugusi līdz 620 eiro mēnesī. Palielināta ir pirmsskolas izglītības pedagogu atlīdzība – zemākā samaksa par darba algas likmi paaugstināta no 970 eiro līdz 1070 eiro. Paaugstināts arī pensionēšanās vecums, un šogad tas ir 64 gadi un 6 mēneši. Bet kāds aizvadītais 2022. gads šķita iedzīvotājiem?

GUNDEGA no Ogres
Grūti tā uzreiz pateikt… Droši vien kaut kas spilgtāks bija, tikai jāatceras. Varbūt tas, ka man bija pozitīvi notikumi manā darbā? Man tagad ir jauni darba pienākumi, jo mani iecēla augstākā amatā. Vēl jauki bija, ka vīramāsai tagad ir jau otrais mazbērniņš – Matiass.

VIKTORIJA no Ikšķiles
Spilgtākais notikums vienlaikus bija liels pārbaudījums man. Tas saistīts ar dzīvesbiedra veselību, tagad man par viņu jārūpējas daudz vairāk. Ir arī kaut kas labs – esmu mediatore, un manā profesionālajā darbībā vērojams progress un ir panākumi. Arvien vairāk cilvēku izmanto manus pakalpojumus.

SANTA no Ogres
Protams, ka spilgtākais notikums ir bērniņa piedzimšana. Tagad mēs auklējam meitiņu, kurai ir jau četri mēneši, mēs viņu nosaucām par Maiju. Visi citi notikumi šķiet mazsvarīgi un nebūtiski, mūsu rūpes un uzmanība tiek tikai meitiņai.

MAKSIMS no Ogres
Uz šo jautājumu man ir ļoti grūti atbildēt, vienkārši nezinu. Esmu pilnīgi vai apstulbis… Viens svarīgs notikums gan bija – es dabūju jaunu darbu, tagad strādāju transporta nozarē. Tā nav mana pirmā darbavieta. Teikšu, ka ir laba – nekādas vainas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.