Menu
 

Aptauja Rīgā: Vai sekojat līdzi kādam sporta veidam, kur piedalās Latvijas sportisti? Apriņķis.lv

  • Autors:  Una Griškeviča
Aptauja Rīgā: Vai sekojat līdzi kādam sporta veidam, kur piedalās Latvijas sportisti? Foto: Latvijas Hokeja federācija un Una Griškeviča

Lai gan vēl ir iespēja sekot līdzi dažādām vasaras sporta spēlēm, sākušies dažādi pārbaudījumi arī ziemas sezonas sporta veidu sportistiem, tostarp – Nacionālās hokeja līgas (NHL) hokeja sacensības, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēles, kurās piedalās jau trīs vīri no Latvijas, kā arī Latvijas un Baltijas čempionāti.

Sacensības rīko arī Pierīgas sporta komandas basketbolā, handbolā u.c., bet vēl notiek arī, piemēram, riteņbraukšanas sacensības. Individuālajos sporta veidos teicamu sniegumu demonstrē mūsu tenisiste Anastasija Sevastova, patīkami pārsteidz Ernests Gulbis, un tā varētu uzskaitīt ilgi.

Ilze, producē izrādes
Sekoju līdzi Maira Brieža boksa mačiem. Ļoti pārdzīvoju, kad viņam neizdevās pieveikt Usiku, un priecājos par visām viņa uzvarām. TV sporta pārraidēs sekoju līdzi arī izcilā skeletonista Martina Dukura uzvarām. Ziemā man patīk skatīties hokeju, tagad gaidu Latvijas izlases spēles pasaules čempionātā, kur mūsējie spēkosies ar Zviedriju, Krieviju, Čehiju, Šveici, Norvēģiju, Austriju un Itāliju.

Elizabete, pastaigājas pa K. Valdemāra ielu
Jā, jo pat gribēdama nespēju no tā izvairīties – man katrs rīts sākas ar to, ka ziņās vai "Facebook" uzzinu, kā veicies Sevastovai, Ostapenko vai Gulbim, kaut gan tā arī neesmu noskatījusies nevienu tenisa spēli. Tāpat nekādi nevaru izvairīties no Maira Brieža cīņām. Medijos ziņas par sportistiem, šķiet, ir pat aktuālākas par jebkuru mūsu sabiedrībai būtisku jautājumu un norisēm visā pasaulē.  

Kaspars, dzīvo Jūrmalā
Sekoju līdzi daudziem sporta veidiem, bet jo īpaši tenisam un mūsu tenisistiem – Ernestam Gulbim, Anastasijai Sevastovai un Jeļenai Ostapenko. Prieks par viņu panākumiem!

Arturs, komponē instrumentālo mūziku               
Diemžēl nesekoju. Nezinu nevienu sportistu, kurš klausītos manu mūziku. Manu laiku aizņem mani hobiji, un tie nav saistīti ar sportu. Kad sacerēšu kādam sporta veidam himnu, tad būs, kam sekot.

Lauris, nāk no mācībām
Sekoju līdzi tad, kad pamanu virsrakstus avīzēs par mūsu sportistu startiem un panākumiem tenisā, futbolā, hokejā vai kādā citā sporta veidā. Un, protams, ļoti priecājos par mūsējo veiksmi. 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.