Menu
 

Aptauja. Kā šoziem tiekat galā ar rēķiniem par apkuri un pārējiem komunālajiem maksājumiem? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits, “Ogres Vēstis Visiem”
Foto - Ritvars Raits un pixabay.com Foto - Ritvars Raits un pixabay.com

Vaicājām iedzīvotājiem, kā viņi šoziem tiek galā ar rēķiniem par apkuri un pārējiem komunālajiem maksājumiem.

Sanita no Valmieras

Man par apkures rēķiniem un citiem komunālajiem maksājumiem nav jādomā, jo tas viss ir mana vīra pārziņā. Viņš nav man sūdzējies. Runājuši gan par to esam, summu zinu – par trīsistabu dzīvokli 320 eiro mēnesī. Pagājušajā ziemā lielākais rēķins par dzīvokli bija 180 eiro.

Lilita no Bērzes

Man gribētos teikt, ka komunālie maksājumi, jo īpaši rēķini par apkuri, ir vienkārši dramatiski. Kaut kā jau galā tiekam, ziemā jāsavelk jostas, šur un tur cenšamies ietaupīt, bet ir ļoti grūti. Mēs savu māju apkurinām ar dabasgāzi, un gada laikā cena par to pieauga par divām trešdaļām.

Arsenijs no Rīgas

Diezgan grūti... Pat neskatoties uz to, ka šī ziema ir samērā siltā. Ne jau tikai komunālie maksājumi sadārdzinājušies, arī pārtikas produktu cenas ļoti augušas. Šādā situācijā nākas atteikties no ierastā dzīvesveida, jo mūsu atalgojums palicis nemainīgs.

Jānis no Vaidavas

Man nav jāmaksā par apkuri, jo dzīvoju pats savā mājā, bet tai ir malkas apkure. Turklāt arī par malku man nekas nebija jāmaksā, jo to es sev atvedu no sava personiskā meža. Malku šai ziemai es sarūpēju jau aizpagājušajā gadā. Tā nu sanāk, ka man nav nekādu komunālo maksājumu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.