Logo
Drukāt šo lapu

Aptauja Salaspilī: Kā vērtējat ieilgušo kultūras nama rekonstrukciju? Apriņķis.lv

Aptauja Salaspilī: Kā vērtējat ieilgušo kultūras nama rekonstrukciju? Foto: Liene Ozola

Pirms gada "Rīgas Apriņķa Avīze" rakstīja par Salaspils novada domes nespēju vienoties par kultūras nama "Enerģētiķis" rekonstrukciju, kas tika apstādināta pirms pusgada. Būtiskas izmaiņas nav notikušas arī šobrīd. Kultūras nama liktenis joprojām ir neskaidrs, lai gan bija paredzēts, ka rekonstruētā ēka tiks atklāta valsts simt gadu jubilejā. Joprojām pašā Salaspils centrā rēgojas pusnojaukts grausts, tiesa – šobrīd viena tā daļa no ārpuses ir nosegta ar plēvēm.

Georgijs, pensionārs
Nekāda remonta te nebūs. Esmu dzirdējis, ka domē pieņemts neoficiāls lēmums otro kultūras namu Salaspilī vispār neatjaunot. Divu it kā esot par daudz.

 

Vjačeslavs, pensionārs
Es te bieži eju garām, un pirms laiciņa redzēju, ka tika nojaukta ēkas nesošā siena. Tas nozīmē, ka tagad vajag pilnīgi jaunu projektu. Bet mēs cerējām, ka uz simtgadi mums būs atjaunots kultūras nams!

 

Vanda, sporta skolas dežurante
Man šķiet, to graustu tagad labāk būtu nojaukt. Vilcināšanās ir birokrātijas dēļ, un tā ir lieka naudas tērēšana.

 

Baiba, projektu vadītāja
Bija skaidrs, ka tur nepieciešams remonts, jo vecais projekts nebija sevišķi veiksmīgs. Zāle bija neērta un smacīga, bet to, kas beigās būs ar šo ēku, es nezinu.

 

Irēna, noliktavas darbiniece
Kultūras namā notika koncerti, bērniem bija nodarbības. Ļoti to gribētos atkal, taču remontdarbu ilgā kavēšanās liek domāt, ka labāk to ir celt no jauna.

 

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024