Menu
 

Aptauja Rīgā: Kā vērtējat Alda Gobzema kandidatūru premjera amatam? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Aptauja Rīgā: Kā vērtējat Alda Gobzema kandidatūru premjera amatam? Foto: LETA un Liene Ozola

Valsts prezidents valdības veidošanu nolēmis uzticēt "KPV LV" politiķim Aldim Gobzemam. Viņš ir otrais nominētais premjera amata kandidāts, kurš mēģina izveidot valdību. Iepriekš prezidents bija uzticējis valdības veidošanu JKP līderim Jānim Bordānam, kuram tas neizdevās. Partija "KPV LV" otrdien uz valdības veidošanas sarunām aicinājusi pārējās piecas tā dēvētās labēji centriskās partijas.

Sandris, autovadītājs
Es neuzskatu, ka viņam vajadzētu būt premjeram. Man simpatizē pašreizējā valdība, kura panāca, ka mēs negrimām dziļākos mīnusos. Pašreiz man nav cerību, ka Gobzema vadībā tas tiks turpināts.

 

Rolands, pārdevējs
Man tā šķiet laba izvēle, tāpēc ka Bordānam neizdevās izveidot valdību, bet Gobzemam ir normāla sieva. Ja vīrietim ir laba sieva, tad viss būs kārtībā.

 

Vladislavs, apkalpojošās jomas darbinieks
Ļoti gribētos, lai būtu kaut kāds rezultāts. Man šķiet, ka liels pluss ir tas, ka valdībā nebūs “Saskaņas”, bet pārējās partijas var traucēt Gobzemam izveidot valdību. Viņam var neizdoties.

 

Helēna, pensionāre
Viņš noteikti ir labāks par Bordānu, tomēr man gribētos, lai premjers būtu ekonomists. Taču varbūt Gobzems pierādīs, ka arī jurists var būt labs valdības vadītājs.

 

Ināra, pensionāre
Es gribētu Pabriku. Viņam es vairāk uzticētos, jo viņš ir zināmāks, bet par Gobzemu es mazāk zinu. Taču šis ir labāks lēmums, tāpēc ka izvēle par labu Bordānam bija galīgi šķērsām. Man tādi “lecīgi gailīši” galīgi nepatīk.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.