Menu
 

Aptauja Garkalnē: Vai esat ziedojis labdarībai? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Aptauja Garkalnē: Vai esat ziedojis labdarībai? Foto: pixabay.com un Liene Ozola

Labdarības organizācijai "Ziedot.lv" 15 gadu laikā saziedoti 40 miljoni eiro, no kuriem 24 miljonus ziedojušas privātpersonas, bet pārējo – uzņēmumi. Vienā reizē mazākais saņemtais ziedojums bijis viens cents, lielākais – 600 tūkstoši eiro. "Rīgas Apriņķa Avīzes" aptaujātie iedzīvotāji atzina, ka ar labdarību ir jānodarbojas, to īpaši neafišējot, bet visvairāk cilvēki ir gatavi ziedot slimiem bērniņiem un smagu slimību ārstēšanai.

Inga, auklīte
Protams, ka esmu ziedojusi, ja kādam ir bijusi vajadzība. Parasti to daru "Ziedot.lv" interneta vietnē. Regulāri ziedoju arī apģērbu un saimniecības lietas humānās palīdzības vietās.

 

Linda, DUS vadītāja
Visvairāk esmu ziedojusi slimu bērniņu vajadzībām. Pieaugušie ir pieaugušie, bet bērniņu ir visvairāk žēl, jo viņiem visa dzīve vēl priekšā.

 

Gaļina, apkopēja
Iemetu naudiņu ziedojumu kastītēs, kas novietotas pie veikalu kasēm. Arī ubagiem naudu esmu devusi, lai gan bieži vien pašai ir bijis ļoti grūti.

 

Talgats, celtnieks
Es ziedoju baznīcai. Pats neeju uz dievkalpojumiem, bet domāju, ka baznīcai ziedot ir pareizi, jo uzticos, ka mans ziedojums nonāks pie tā, kuram tas visvairāk nepieciešams. Turos pie uzskata, ka daļu no sava darba augļiem ir jāziedo līdzcilvēkiem.

 

Aigars, bezdarbnieks 
Šobrīd man nav īpaši viegls dzīves posms, bet darīsim tā, kā katru gadu, – ziedosim ģimenei. Es nezinu, kā, bet  sieva sameklē ģimeni, kurai klājas grūtāk. Šogad tā būs astoņu bērnu ģimene.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.