Menu
 

Aptauja Rīgā. Vai neesat vīlies savā izvēlē vēlēšanās? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Aptauja Rīgā. Vai neesat vīlies savā izvēlē vēlēšanās? Foto - Liene Ozola un Saeimas administrācija

Kopš 6. oktobra, kad tika vēlēta 13. Saeima, pagājis krietns laiciņš, un vēlētāji ar lielāku vai mazāku uzmanību vēl joprojām seko līdzi valdības veidošanas procesam, kur vērojami gan negaidīti pavērsieni, gan atklājas jaunas šķautnes jaunievēlēto politiķu rīcībā, brīžiem izskan pretrunīgi vēstījumi pat no vienas partijas pārstāvjiem.

Šobrīd, kad tiek rakstīta topošās valdības deklarācija, dažas partijas ir atkāpušās no saviem priekšvēlēšanu solījumiem. Kā to visu, tostarp savu izvēli, šobrīd vērtē vēlētāji?

Vasilijs, pensionārs

Kādreiz gribēju naturalizēties, lai varētu piedalīties vēlēšanās, bet šobrīd man ir 77 gadi, kur nu vairs! Uz vēlēšanām līdz ar to neeju.

Roberts, spēļu prezentētājs

Es negāju uz vēlēšanām. Es negribu iet, jo neiedziļinos politiskajās norisēs – tas mani pilnīgi neinteresē.

Rūta, farmaceite

Ir daļēja vilšanās. Es balsoju par ”Jauno Vienotību”, bet valdības veidošanas procesā var redzēt, ka notiek tāda kā muļļāšanās un nenotiek virzīšanās uz priekšu.

Marina, klientu apkalpotāja

Pagaidām mums nav valdības, tāpēc grūti vērtēt partijas pēc darbiem. Pats valdības veidošanas process gan, protams, rada neapmierinātību.

Anita, grāmatvede

Neesmu apmierināta, taču, ja būtu jāpārbalso, neredzu nevienu citu alternatīvu. Droši vien mana izvēle būtu tāda pati. Valdība vēl nav izveidota, tāpēc grūti sniegt pamatotu izvērtējumu tās darbam.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.