Menu
 

Aptauja Ķekavā. Vai esat piedalījies kādā publiskā protesta vai atbalsta akcijā? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Aptauja Ķekavā. Vai esat piedalījies kādā publiskā protesta vai atbalsta akcijā? Foto - Liene Ozola un arhīvs

31.janvārī cilvēki tika aicināti uz tautas sapulci, kas notika pirms Jaunās konservatīvās partijas Saeimas deputāta Jura Juraša izdošanas kriminālvajāšanai. Lai gan par tautas sapulci grūti dēvēt pasākumu, uz kuru ieradās apmēram 100 cilvēku, Jaunās konservatīvās partijas vadītājs, tieslietu ministrs Jānis Bordāns, uzrunājot klātesošos, draudēja: “Nedod dievs, kāds traucēs rūpēties par tieslietu sistēmas sakārtošanu! Tad te būs vēl vairāk cilvēku!”

Cik efektīvas ir tādas manifestācijas pirms balsojuma Saeimā un vai cilvēki tajās piedalās, jautājām Ķekavas novadā sastaptajiem cilvēkiem.

Maira, pārdevēja

Nē, jo mana piedalīšanās neko nemainīs. Pārdevēju protesti nav bijuši, tā ka mēs turpinām mierīgi strādāt. Arī valdība tāpēc ir, lai viņi, tāpat kā mēs, strādātu.

Sigita, veterinārārste

Nē, nedaru to laika trūkuma dēļ. Esmu aizņemta savā tiešajā darbā. Domās kādreiz dažas akcijas esmu atbalstījusi, bet primāri daru to, ko protu vislabāk.

Ilgonis, atslēdznieks

Kāda jēga? Valsts ir izputināta, un es uzskatu, ka no protestiem nekādas jēgas nav.

Madara, studente

Es drīzāk domāju, ka cilvēkus vajadzētu aktivizēt uz vēlēšanām. Tas ir vispiemērotākais veids, kā izpaust savu pilsoņa gribu.

Līga, sētniece

Savas domas es izsaku, skatoties televīziju, bet uz Rīgu es vairs nebraucu ne protestēt, ne kādas citas vajadzības dēļ.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.