Menu
 

Aptauja Rīgā: Kā vērtējat Deglava tilta slēgšanu satiksmei? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - Liene Ozola un LETA Foto - Liene Ozola un LETA

Pēc Būvniecības valsts kontroles biroja ekspertu secinājuma par Augusta Deglava ielas pārvada Rīgā bīstamo stāvokli iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens (“KPV LV”) lika Valsts policijai no ceturtdienas slēgt satiksmi pār Deglava tiltu. Viņš uzsvēra, ka ir daudz faktoru, kas liek secināt – tilts apdraud cilvēku drošību un dzīvību. Viņaprāt, satiksmei tilts būtu slēdzams līdz brīdim, kad būs veikta pilna tā tehniskā ekspertīze.

Jekaterina, uzņēmēja

Satiksmi tas ļoti apgrūtinās. Droši vien uz pilsētas centru brauksim pa Krasta ielu.

Raimonds, mārketinga speciālists

Tās būs šausmas, kas notiks uz Rīgas ielām! Jau šobrīd no Juglas uz centru divdesmit minūšu vietā ir jābrauc veselu stundu. Uzskatu, ka pilnībā satiksmi slēgt nevajadzētu, varētu to ierobežot.

Aija, pārdevēja

Ja stāvoklis ir tik kritisks, risinājums ir jāmeklē, taču pilnībā slēgt satiksmi nevajadzētu, jo citādi uz ielām sāksies haoss. Man nav saprotams, kāpēc tika ieguldīti līdzekļi tilta seguma remontam, ja tik kritiskā stāvoklī ir tā konstrukcijas!

Andris, tirdzniecības pārstāvis

Tiltu vajag slēgt, jo droša pārvietošanās pa to nav. Labāk ir pastāvēt sastrēgumā, nekā riskēt ar to, ka tilts sabrūk.

Jevgēnija, vada automašīnu

Parasti uz darbu braucu pāri šim tiltam, bet tagad izvēlos citu ceļu. Jau pabrīdināju savu darba devēju, ka ieradīšos vēlāk, jo nokļūšana līdz darbavietai man prasīs vairāk laika.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.