Menu
 

Viedoklis. Kurš maksā, tas pasūta... Apriņķis.lv

  • Autors:  "Rīgas Apriņķa Avīze"
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Eiropas Parlamenta vēlēšanu aģitācijai Latvijas partijas patlaban deklarējušas kopumā 608 751 eiro tēriņus, no kuriem lielāko daļu – aptuveni 72% – izlietojušas trīs partijas – “Saskaņa”, “Attīstībai/Par!” un Latvijas Krievu savienība, liecina Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja sniegtā informācija.

Vismaz divu šeit minēto partiju aģitācijas izmaksas lielākajai daļai lasītāju var rosināt zināmas pārdomas – maigi sakot... Protams, var teikt, ka nauda nav galvenais, un līdzīgi mēs gluži labi atceramies, kā liela nauda palīdzējusi tikt pie politikas grožiem nekompetentiem, dīvainiem un mūsu Latvijai pat bīstamiem cilvēkiem.

25.maijā gaidāmās Eiropas Parlamenta vēlēšanas nemēdz būt kupli apmeklētas. Ļoti slikti! Ka nesanāk pamosties nākamās dienas rītā un tūlīt meklēt sirdszāles, redzot to ņirdzīgo ierindu, kas nu pārstāvēs mūsu valsti Eiropas Savienībā – reāli un likumīgi. Tad vaimanāt būs par vēlu.

Tādēļ, novadniek, gludini bikses, pārlasi sarakstus, precizē savu vēlēšanu iecirkni un – uz priekšu! Izdari savu izvēli! Ja neredzi jēgu, izlasi vēlreiz pirmo rindkopu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.