Menu
 

Svētdiena, 14 Oktobris 2018

Truksnis aptur darbību Latvijas Zaļajā partijā, bet policijā sākta iekšējā pārbaude par savulaik viņam piemēroto sodu

Valsts policijā sākta iekšējā pārbaude par savulaik Jūrmalas domes priekšsēdētājam Gatim Truksnim piemēroto sodu par narkotisko vielu glabāšanu un kāpēc minētā lieta netika nodota piespiedu izpildei, turklāt politiķis pēc publiski izskanējušajiem pārmetumiem apturējis darbību Latvijas Zaļajā partijā (LZP), svētdien vēsta TV3 raidījums "Nekā personīga".

Lasīt vairāk...

Zviedrijā izjūk sarunas par koalīcijas valdības veidošanu

Zviedrijā izjukušas sarunas par koalīcijas valdības veidošanu, svētdien paziņojis moderātu līderis Ulfs Kristersons, kuram bija uzticēta jaunās valdības veidošana. Parlamenta spīkers Andreass Norlens pirmdien konsultēsies ar partiju līderiem par jaunu kandidātu premjera amatam. Tas būs jau trešais šādu konsultāciju raunds.

Lasīt vairāk...

Onkoloģe: Ar perfektu dzīvesveidu mēs mazinām vēža attīstības risku par kādiem 20%

Ikviens no mums pazīst kādu vēža pacientu vai ļaunākajā gadījumā ar šo diagnozi saskāries arī pats. Reizēm šķiet, ka mūsdienās vēzis kļūst arvien agresīvāks, viltīgāks un neizbēgamāks. Tomēr lielā mērā slimības attīstību var noteikt arī mūsu dzīvesveids un izvēles. Par to intervijā stāsta rezidente onkoloģijā (ķīmijterapijā) Ļubova Blumberga.

Lasīt vairāk...

Kā iedrošināt bērnus meklēt palīdzību

Mājas un ģimene bērnos rada drošības sajūtu, bet viss, kas ir ārpus šīs drošības saliņas, rada interesi un agrāk vai vēlāk ir jāiepazīst. Taču bērnu izziņas kāre apvienojumā ar pieredzes trūkumu var radīt riskantas situācijas, tāpēc vecākiem būtu ieteicams regulāri pārrunāt ar bērniem drošības jautājumus.

Lasīt vairāk...

Kibernoziedznieki neguļ. Drošības padomi ārštatniekiem

Kibernoziedznieki ir iemīļojuši personāldaļu darbiniekus, jo viņu pienākumos ietilpst atvērt datnes, kas ir pienākušas no nezināmiem avotiem: CV, pieteikuma materiālus un tamlīdzīgi. Un šīs datnes diezgan bieži ietver kaut ko ļaunprātīgu. Vai jūs zināt, kas sēž vienā laivā ar viņiem tā paša iemesla dēļ? Ārštatnieki.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.