Menu
 

Sestdiena, 20 Oktobris 2018

Bīstamā elpceļu slimība: pieci jautājumi par astmu

Elpošana ir tik pašsaprotama, ka mēs par to iedomājamies vien tad, kad tā ir apgrūtināta. Ja cilvēks aizelšas, uzkāpjot pa kāpnēm, vai izjūt diskomfortu aizlikta deguna dēļ, tās ir viegli risināmas problēmas – vajadzīgs vien mazliet laika vai labs deguna aerosols. Taču ko darīt, kad pēkšņi bez redzama iemesla trūkst elpas vai sākas mokoša klepus lēkme?

Lasīt vairāk...

Vējonis turpinās izvērtēt Gobzema, Bordāna un Pabrika kandidatūru premjera amatam

Pēc notikušajām konsultācijām ar politiskajām partijām Valsts prezidents Raimonds Vējonis turpinās izvērtēt Alda Gobzema ("KPV LV"), Jāņa Bordāna (JKP) un Arta Pabrika ("Attīstībai/Par!") kandidatūru uz Ministru prezidenta amatu, aģentūru LETA informēja Valsts prezidenta kancelejā. Valsts prezidents sagaida, ka turpmākajā politisko partiju konsultāciju laikā tiks panākta vienošanās par vairākuma atbalstu vienam no šiem kandidātiem.

Lasīt vairāk...

Mārcis Bendiks. Prātojums par Bordāna spožumu un postu

Pirmās divas nedēļas kopš lielās balsu skaitīšanas ir tikpat kā garām, un, kā jau bija gaidāms, negaidītiem vēlēšanu rezultātiem seko negaidīti pārsteigumi jaunajā politikas ainā. Tas būs turpmākā laika musturs – vārdu savienojums "kā jau bija gaidāms" ar sekojošu "seko negaidīti pārsteigumi". Kā "mīla un viltus", kā "kurtizāņu spožums un posts", kā "uzvara vēlēšanās ar 16 vietām no 100". Tā ir jaunās loģikas realitāte.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.