Menu
 

Pirmdiena, 22 Oktobris 2018

Babītes novadā aizvadīta Kokļu diena

Pagājušajā sestdienā Babītes novada pašvaldības kultūrizglītības centrā norisinājās Kokļu diena, kas ir viens no konkursa “Ģimenei. Videi. Izaugsmei Babītes novadā” atbalstītajiem projektiem. Kokļu dienā Babītes novada iedzīvotājiem bija iespēja apmeklēt tradicionālo kokļu spēles meistarklasi un kokļu mūzikas koncertu. 

Lasīt vairāk...

VEF Kultūras pilī priecēs Mārtiņa Brauna "Darbi un nedarbi..."

7. novembrī VEF Kultūras pilī izskanēs izcilā latviešu komponista Mārtiņa Brauna koncertprogrammas "Darbi un nedarbi..." koncerts. Tajā piedalīsies Mārtiņš Brauns, dziedātāji Daumants Kalniņš, Aija Vītoliņa, Atis Ieviņš, Ieva Sutugova, Laima Miltiņa, Elīna Čampere, jauniešu koris "Balsis" diriģenta Inta Teterovska vadībā, kā arī lieliskie mūziķi Mārcis Auziņš (ģitāra), Kristaps Vanadziņš (taustiņinstrumenti), Toms Poišs (kontrabass un basģitāra) un Rūdolfs Dankfelds (sitaminstrumenti).

Lasīt vairāk...

Pabriks un Bordāns apsprieduši viens otra iespējamu nominēšanu premjera amatam

Partiju apvienības "Attīstībai/Par!" (AP) un Jaunās konservatīvās partijas (JKP) premjera amatu kandidāti – Artis Pabriks un Jānis Bordāns – pirmdien apsprieduši viens otra iespējamu nominēšanu premjera amatam, aģentūrai LETA pastāstīja Pabriks. Pēc viņa paustā, sarunā "izspēlēti" abi varianti – gan ja nomināciju no Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa saņemtu Pabriks, gan ja to saņemtu Bordāns.

Lasīt vairāk...

"Olainfarm" investēs 350 000 eiro veselības centra "OlainMed" rekonstrukcijā

Farmācijas uzņēmums “Olainfarm” ir uzsācis tai piederošā meitas uzņēmuma – veselības centra “OlainMed” – rekonstrukciju Olainē. Rekonstrukcijas darbi paredz telpu paplašināšanu un modernizēšanu, pielāgojot tās mūsdienīgas pacientu veselības aprūpes standartam. Tostarp tiks modernizēta Stomatoloģijas nodaļa ar plašu pakalpojumu klāstu, paplašināta Rehabilitācijas un fizikālās medicīnas nodaļa, kā arī izveidoti jauni kabineti ārstiem.

Lasīt vairāk...

Salaspils skolēni iegūst 1. vietu konkursā ar biznesa plānu Varakļānu pilij

Aizvadītās nedēļas nogalē ir apbalvoti skolēnu konkursa “Mans biznesa plāns Latvijas pilij vai muižai” laureāti. Pirmo vietu 7.–8. klašu grupā ieguva Ventspils Pārventas pamatskolas audzēkņi par iesniegto biznesa plānu Dundagas pilij, savukārt 10.–11. klašu grupā augstāko novērtējumu saņēma Salaspils vidusskolas skolēni par izstrādāto projektu Varakļānu pilij.

Lasīt vairāk...

Ādažos skanēs Kulakova un Akurateres jubilejas koncertprogramma

26. oktobrī ar savu jubilejas koncertprogrammu "Gandrīz tautas dziesma" Ādažu kultūras centrā viesosies komponists Juris Kulakovs un dziedātāja Ieva Akuratere. Kā uzsver abi jubilāri, viņu kopīgais jubilejas koncerts izskanēs kā kontrastu pilns muzikāls vēstījums, kurā triumfāli eksistenciāli skaņdarbi, mijoties ar trauslas akustiskās mūzikas izsmalcinātību, caur anarhistiskas ironijas simboliku pāries klasiskajos "Pērkona" rokmūzikas hitos.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.