Menu
 

Ceturtdiena, 25 Oktobris 2018

ASV pārtverti Klintonei, Obamam un CNN nosūtīti spridzekļi

Pasta sūtījumos, kas saņemti ASV bijušās valsts sekretāres Hilarijas Klintones un bijušā prezidenta Baraka Obamas birojos, atrasti spridzekļi, trešdien pavēstīja Savienoto Valstu Slepenais dienests. Vienlaikus telekanāls CNN paziņoja, ka aizdomīga sūtījuma dēļ evakuēts tā Ņujorkas birojs. Slepenais dienests noraidījis ziņu par Baltajam namam adresēta spridzekļa pārtveršanu.

Lasīt vairāk...

Rokmūzikas fanus "Ziemeļblāzmā" priecēs "B Optimist" un "Rusted Wheel"

Šī gada sākumā kultūras pils “Ziemeļblāzma” uzsāka sadarbību ar Latvijas Rokmūzikas asociāciju. Šīs veiksmīgās sadarbības rezultātā 6. novembrī plkst. 19.00 kultūras pilī “Ziemeļblāzma” notiks divu Latvijas rokmūzikas grupu – “B Optimist” un “Rusted Wheel” – koncerts, kas būs šī gada noslēdzošais rokmūzikas cikla “Latvijas skaņas” koncerts.

Lasīt vairāk...

Mūziķis Juris Kaukulis: Skolotājs var būt bērna elks

Mūziķi Juri Kaukuli un viņa izpildītās dziesmas zina daudzi, taču ne visi zina, ka viņš savulaik bijis arī pedagogs, 13 gadus strādājot mūzikas skolā. Par savu pieredzi Juris saka – nesauktu sevi par ideālu skolotāju, bet rezultāti bija labi. Savukārt, runājot par profesiju, viņš uzsver, ka skolotājiem ir jādod lielāka rīcības brīvība.

Lasīt vairāk...

Jūrmalā tiksies ar trimdas rakstnieci Agati Nesauli

27. oktobrī plkst. 16.00 ciklā "Kafija ar Aspaziju" Aspazijas mājā Dubultos (Z. Meierovica prosp. 18/20) notiks tikšanās ar zinātnieci un rakstnieci no ASV Agati Nesauli. Tiks svinēti rakstnieces jaunākā romāna "Zudušie Saulgrieži. Stāsts par trimdu un draudzību" atvēršanas svētki Jūrmalā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.