Menu
 

Otrdiena, 30 Oktobris 2018

Foto: Rāmavā atklāj jaunu sporta laukumu

  • Publicēts Sports

25. oktobrī Ķekavas novadā, Rāmavā, svinīgi tika atklāts jaunais aktīvās atpūtas un sporta laukums, kurā iedzīvotājiem būs iespēja gan nodarboties ar dažādiem sporta veidiem, piemēram, basketbolu, tenisu un pludmales volejbolu, gan veselības nolūkos izmantot vingrošanas kompleksu, informē Ķekavas novada pašvaldībā.

Lasīt vairāk...

Ķekavā atjaunota iela uzņēmējdarbības attīstībai

Oktobrī pabeigti būvdarbi Ziemeļu ielā, Ķekavā, kur sakārtota publiski pieejamā ielu infrastruktūra, lai šajā Ķekavas novada teritorijā veicinātu jaunu uzņēmumu ienākšanu, kā arī sniegtu iespējas attīstīties jau esošajiem komersantiem, tādējādi veicinot jaunu darbavietu rašanos un novada kopējo izaugsmi.

Lasīt vairāk...

Foto: No lapu zelta līdz salnām

Oktobris šogad bijis ļoti daudzveidīgs, pārsteidzot ar skaistu atvasaru, kas pārspējusi visus siltuma rekordus, priecējot ar klasisko rudens zeltu koku zaros un pārklājot pļavas ar miglu un salnas veidotiem rakstiem. Tikpat dažāds šis mēnesis bijis arī Vijas Vāveres fotogrāfijās. 

Lasīt vairāk...

Atzinības krustu piešķirs "Lāču" īpašniekam Skauģim un "Getliņu eko" valdes priekšsēdim Stirānam

Ordeņu kapituls 19. oktobrī par sevišķiem nopelniem Latvijas valsts labā nolēmis piešķirt Atzinības krustu Rundāles pils muzeja direktoram Imantam Lancmanim, maizes ceptuves "Lāči" īpašniekam Normundam Skauģim, SIA "Getliņi eko" valdes priekšsēdētājam Imantam Stirānam un citiem, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Lasīt vairāk...

Požarnovs pikts par kurvīti

Kārtējās izmaiņas notikušas Baldones novada vietvarā. Apvienojoties Nacionālās apvienības, "Vienotības" un "Reģionu alianses" deputātiem, šonedēļ Baldones novadā izveidota jauna valdošā koalīcija un no amata atbrīvoti domes priekšsēdētāja vietnieki Andrejs Požarnovs ("Gods kalpot mūsu Latvijai"), kurš pats īsu brīdi bija domes vadītājs, un Viola Āboltiņa (Latvijas Zaļā partija). Jāatzīmē, ka Nacionālās apvienības pieminēšana šeit diskutējama, jo tagadējo koalīciju pārstāvošais deputāts Andris Mačs "Rīgas Apriņķa Avīzei" pauda, ka no apvienības izstājies.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.